Zpravodaj č. 3/2018

SOBOTA 9.2.2018:

 

Mini mladší: Turnaj v Jičíně

V sobotu 9.2. se naši hráči zúčastnili spolu se staršími miniky tradičního turnaje memoriálu Václava Síče v Jičíně. Jedná se o kvalitní turnaj, který tradičně absolvujeme a loni se naši kluci umístili na třetí příčce. Na turnaj jsme vyrazili již v pátek odpoledne, abychom v podvečer navštívili krytý plavecký bazén a na turnaj se v klidu vyspali.
Mini mladší hráli systémem každý s každým, přičemž turnaje se zúčastnilo 7 družstev včetně našeho. Jičín postavil tři družstva, dále zde hráli Sokol Prostějov, Ledeč nad Sázavou a Náchod. Hrálo se 1x12minut.

Za družstvo Velká Bystřice hráli:Matěj Schneider, Kryštof Potůček, Vojta Urban, Denis Miklík, Tomáš Tomanec, Štěpán Muller, Radim Koreczki a Adam Zedník.

Kvalita týmů byla různá a my podle toho dělali na každý zápas jinou sestavu. Měli jsme tři na střídání a za celý turnaj si zahráli všichni stejně. Lavička povzbuzovala a v družstvu panovala dobrá nálada.
Postupně jsme hráli s Jičínem II, Ledčem nad Sázavou, Náchodem, Jičínem III, Prostějovem a Jičínem I. Po celý zápas se hrála osobní obrana. Postupně jsme všechny porazili a celý turnaj vyhráli. První místo jsme si zasloužili, protože kluci předváděli pohlednou házenou. Na všech bylo poznat, že z prvního místa mají radost a tak cesta zpět parádně ubíhala.

Poděkování patří našemu dopravci panu Studenému, který zapůjčil autobus a řidiči Luboši Charvátovi, který nás bezpečně odvezl do Jičína a přivezl zpět.

Teď nás čeká další prověrka již za 14 dnů na domácím BOBO-cupu 24.-25.2.2018

 

Ženy: Sokol Karviná – Házená Velká Bystřice                        18 : 26 (3 : 14)

Od prvních minut utkání jsme byli jednoznačně lepším týmem, jak v obranné fázi, tak především v útoku, kde se nám zejména dařil rychlý přechod. Poločasový výsledek 3 : 14 mluví za vše. Ve druhé půli se hra již vyrovnala a naše děvčata si s přehledem pohlídala poklidný závěr utkání.

Sestava: Steigerová Jana (br.), Kobylíková Jana (6), Moťková Hana, Kumrová Sylvie (6), Macharáčková Jana (1), Slováčková Barbora (2), Zívalová Eliška (2), Hymrová Dominika (3), Begalová Aneta (6).

 

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV
17. 2. doma ml. dorost 13:30  s Holešovem
st. dorost 15:30  s Karvinou
venku st. žáci 16:00  3.kolo Žákovské ligy ve Frýdku-Místku

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 11/2024

Plakát na 13.4.2024

Facebook