Zpravodaj č. 18/2007

Na úvod oprava dvou výsledků družstva mini-starší z minulého informátoru.

Zora  – SK Velká Bystřice              11 : 13

Litovel – SK Velká Bystřice             5 : 14

Jinak v uplynulém týdnu zaznamenala naše družstva samá vítězství. V úterý ml. dorost v dohrávce porazil Přerov. V sobotu mini-mladší vyhráli turnaj v Litovli bez jediné porážky. Doma pak nad družstvy z Prostějova vyhráli starší žáci a starší dorost. V neděli vyhráli mladší žáci v Droždíně a doma odpoledne vyhrál mladší dorost nad Hranicemi a muži v dramatickém zápase porazili Trnávku.

 

ÚTERÝ 18.9.2007

 

Ml. dorost: Přerov  - SK Velká Bystřice                                              20 : 25 (5 : 15)

Naše družstvo mělo výborný vstup do zápasu a agresivní obranou 1 : 5 nedalo domácím žádnou šanci. Ve druhém poločase si zahráli všichni. Celé družstvo musíme pochválit za bojovný výkon.

Branky: Ďurčík J.(12), Schneider V.(4), Hliněný J.(3), Wolf P.(3), Balon T.(1), Serbus L.(1), Petr O.(1).              

      

SOBOTA 22.9.2007

 

Mini-mladší:  Turnaj v Litovli

 Výsledky:
 Prostějov - SK Velká Bystřice   2 : 7
 Senice n.H. - SK Velká Bystřice 8 : 11
 Zora  Olomouc - SK Velká Bystřice 0 : 8
 Litovel - SK Velká Bystřice  2 : 22
 Kostelec n.H. - SK Velká Bystřice  8 : 16

 

V sobotu 22.9. sehrálo družstvo mini-mladší první mistrovský turnaj v Litovli. Naše družstvo se stalo bez jediné porážky vítězem turnaje. Ve všech zápasech si zahráli všichni hráči, kteří se pravidelně střídali. Hráči podali velmi kvalitní výkon, který je příslibem pro další utkání. Nejlepším střelcem byl Norbert Menšík s 24 brankami, z hráčů patřili dále k nejlepším Ondra Majer, Radek Dosoudil, Dalibor Slováček a v brance Matěj Tesařík, který chytal poprvé.


St.žáci: SK Velká Bystřice – Prostějov                                         34 : 23 (12 : 7)

Zápas v němž od začátku bylo jasno o favoritovi. Pouze díky špatné obraně domácích a mnoha neproměněných šancí v prvním poločase soupeř držel krok. Ve druhém poločase nastalo zlepšení a výsledkem bylo výrazné vítězství domácích. Je nutno pochválit brankáře Martina Rýpara za výborný výkon.
Branky:  Švébiš O.(7), Dunaj Š.(5), Polách P.(5), Ochmann M.(5), Zeman M.(4), Scheitzer M.(2), Rypar M.(2), Králík J.(2), Loun J.(1), Pupik T.(1).                


St.dorost: SK Velká Bystřice – Prostějov                                         28 : 24 (16 : 13)

Naše  družstvo zaskočilo soupeře vysunutou obranou 2 : 4, proti které se soupeř nedokázal prosadit a dělal spoustu technických chyb. Výborně zahráli mladší dorostenci Schneider V. a Wolf P. 
Branky: Schneider V.(8), Wolf P.(7), Nečesaný J.(6), Dočkal M.(3), Wolf M.(3), Lejčenko T.(1). 

  

NEDĚLE 23.9.2007

 

Ml. žáci: Droždín - SK Velká Bystřice                                             7 : 26 (6: 15)

Zápas měl jednoznačný průběh od začátku až do konce.

Branky: Surma(8), Ochmann P.(6), Stopka(5), Vodička(4), Klobouček M.(1), Nábělek(1), Zemanová(1).


Ml. dorost:  SK Velká Bystřice - Hranice                                             25 : 21 (11: 11)

Podprůměrný zápas. Naše družstvo se především v prvním poločase špatně koncentrovalo na zápas, nedůsledně bránilo a mělo mnoho zbytečných ztrát míče. Pokus se chceme měřit se špičkou soutěže, tak takhe ne.  
Branky: Ďurčík J.(11), Wolf P.(5), Schneider V.(4), Balon T.(2), Cenkl J.(1), Hliněný j.(1), Kachýnek M.(1).


Muži: SK Velká Bystřice- Trnávka                                             25 : 24 (15 : 11)

Naše mužstvo mělo celkem vydařený vstup do zápasu. Vytvořilo si čtyřbrankový náskok, který udrželo do konce poločasu. Oproti posledním zápasům jsme ale hráli hůře a i obrana byla slabší. Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté a podařilo se jim srovnat na 17 : 17. V dalším průběhu poločasu jsme si vypracovali 2-3 brankový náskok, o který jsme málem v posledních  minutě přišli zásluhou našich chyb a nepřesné střelby ve vyložených pozicích. 
Sestava: Vydra M., Koželoužek D., Pörsök P.(6), Balon R.(2), Barvíř J.(2), Kufrik R.(4), Strádal J.(2), Jakl L., Dostál O.(4), Zelinka A.(2), Ruber T.(3), Urban L.

 

 

 

 


 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 10/2024

Zpravodaj č. 09/2024

Facebook