Zpravodaj č. 25/2010

  Dalším kolem pokračovaly mistrovská utkání některých družstev a rovněž proběhly doma dva tradiční turnaje  st. dorostu a mužů. V sobotu byl v domácí hale na Letné bohatý program a to od 7.30hod až do 19.00hod. Po turnaji LO-HANÁ cup - naši kluci skončili na 3. místě- se hrály mistrovské zápasy ml. žáků A -vítězství nad Uničovem, st. žáků - prohra s Litovlí a mužů B - vítězné derby s Droždínem. Ml. žáci B zajížděli ke svému mistr. zápasu do Prostějova, kde těsně podlehli. V neděli byl opět v hale na Letné turnaj mužů JMIT cup, který vyhráli naši hráči. 

 

SOBOTA 11.9.2010:

 

St.dorost:  LO HANÁ CUP 2010 – turnaj st. dorostu

Tradičního turnaje st. dorostu se zúčastnilo pět družstev - prvoligové Bohunice a druholigové Maloměřice, Prostějov, Přerov a domácí Velká Bystřice. Naši kluci postupně porazily Prostějov, Maloměřice, remizovali s Přerovem a prohráli s vítězem celého turnaje Bohunicemi.

Naši hráči umí zahrát lépe, ale turnaj sloužil jako příprava a zahráli si všichni - i ml. dorosti.
Konečné pořadí:

  1. Bohunice
  2. Přerov
  3. Velká Bystřice
  4. Maloměřice
  5. Prostějov.
     

Ml.žáci A:  SK V. Bystřice - Uničov                                        33 : 6 (19 : 3)

Dne 11.9.2010 sehrálo družstvo mladších žáků - SK Velká Bystřice „A“ první mistrovský zápas s družstvem Házená Uničov. Naši hráči přehráli soupeře ve všech směrech a po zásluze vyhráli 33 : 6  (19 : 3).

Sestava družstva mladších žáků SK Velká Bystřice „A“:

Max Vykoukal – brankář,  hráči: Norbert Menšík (10), Dominik Tkadleček (6), Ondra Majer (7),

Michal Červinka (4), Albert Pazdera (2), Matěj Nový (2), Jan Sečka (1), Matěj Tesařík (1), Martin Kurek, Filip Hňatek.

 

Ml.žáci B:  Prostějov  - SK V. Bystřice                                   9 : 8 (5 : 3)

Náš druhý zápas v kategorii mladších žáků jsme opět odehráli na hřišti soupeře v Prostějově. Tentokrát naše hra vypadala úplně jinak, než v 1. kole. Se starším a zkušenějším soupeřem jsme drželi krok, hrálo se vyrovnané utkání a prohra o pouhou branku nás nemusí mrzet. Všichni si zaslouží pochvalu především za bojovnost a nasazení. Nejvíce zazářil Tomáš Buršík zejména za střelbu z dálky, výborně zavřel branku Jirka Routner, parádně bránila Míša Vachutková a velký díl práce odvedl na pivotu Tomáš "Macek" Maceášik. Do svého zranění v první půli tvořila hru Verďa Mikulášková. Výsledek zápasu je výborný i proto, že těsně před utkáním onemocněli 4 hráči a 2 se zranili v průběhu zápasu.
Hráči(branky): J. Routner(br), T. Buršík(5), V. Mikulášková(1), L. Mikulášková(1), T. Spurný(1), J. Hartl, J. Jedenástík, T. Maceášik, 
M. Vachutková, Š. Souček         

 

St.žáci:  SK V. Bystřice - Litovel                                           14 : 24 (7 : 15)

Soupeř převyšoval naše hráče ve všech směrech jak v obraně tak i v útoku, snad jen bojovností se naši hráči soupeři dokázali vyrovnat. Bohužel se projevila nesehranost našich hráčů a stejně tak i spousta chyb, které vedly ke ztrátám míčů a které dokázal soupeř potrestat vedly k zaslouženému vítězství soupeře.

Naši hráči mají rozhodně co zlepšovat protože jen bojovností se zápas vyhrát nedá.

Sestava a branky : Jureček, Klobouček M.(1), Majer(4), Nábělek(2), Nauč, Sojka(1), Surma(6), Svobodník, Šiška, Rochovanský, Buršík.

 

Muži B:  SK V. Bystřice - Droždín                                           30 : 22 (14 : 9)

Družstvo SK Velká Bystřice B, v sobotu 11.9.2010 odehrálo svůj druhý zápas, tentokrát s družstvem SK Droždín. Utkání probíhalo i přes drobné chyby podle plánu, který si hráči stanovili. V první polovině utkání byl stav 15 : 10 a výsledné skóre nakonec bylo 28 : 21 ve prospěch SK Velká Bystřice. Hrálo se na domácím hřišti za velké podpory našich domácích fanoušků, kterým tímto celý tým děkuje a doufá v udržení přízně i při dalších zápasech. Bez vás se těžko vyhrává.

 

 

NEDĚLE 5.9.2010:

 

Muži A:  J.M.I.T. CUP 2010 – turnaj mužů

Mezinárodního turnaje mužů se zůčastnilo 5 družstev. Prvoligová Litovel a druholigové Piešťany, Zlín, Kuřim a domácí Velká Bystřice. Výkony všech družstev byly na slušné úrovni. Nakonec se ukázal jako rozhodující zápas hned první, v němž jsme porazili Litovel o branku.

Konečné pořadí:

  1. Velká Bystřice
  2. Litovel
  3. Piešťany
  4. Kuřim
  5. Zlín

 Je potřeba vyzvednout výkon domácího družstva, které podal výborné výkony a po zásluze zvítězil.

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 10/2024

Zpravodaj č. 09/2024

Facebook