Zpravodaj č. 4/2020

SOBOTA 22.2.2020
 

Muži: Házená Velká Bystřice – Sokol Vršovice              29 : 24 (17 : 13)

V prvním kole jarní části I.ligy jsme na domácí palubovce přivítali soupeře z pražských Vršovic, se kterým máme co se týče vzájemných utkání velice špatnou bilanci. Doposud se nám podařilo s Pražáky uhrát jediný bod za domácí remízu. Podzimní utkání v Praze se neslo ve vyrovnaném duchu, kdy jsme až do posledních minut tahali za delší konec a prohráli až v samotném závěru 31:29.
Začátek utkání se nesl v podobném duchu jako utkání v Praze. Vedli jsme a soupeř vyrovnal. Až v polovině prvního poločasu se nám podařilo vytvořit si náskok větší jak 1-2 branky. Ten jsme dokázali do konce první půle uhájit. Škoda zhoršeného výkonu v obraně, kdy jsme soupeři darovali některé laciné góly a náskok mohl být ještě větší.
V druhém poločase se dařilo vedení udržet ještě po prvních 10 minut. Poté se soupeř zmohl na odpor, který vyústil vyrovnávací brankou v 45.minutě. Trpělivou hrou jsme však do poslední desetiminutovky šli opět s náskokem 3 branek. Tohle vedení jsme si už pohlídali až do samotného závěru.

V příštím kole přivítáme opět na domácí palubovce celek ze Zlína, který v prvním kole jarní části zvítězil na půdě Dvora Králové 29:13!

Rozhodčí: Kremláček - Procházka ; Vyloučení: 5 – 4 ; Branky ze 7m hodů: 7 – 4.
 

Sestava a branky: Vydra M., Schneider P. – Wolf P.(1), Pörsök P., Švébiš O.(2), Skřídlo J.(1), Souček Š.(4), Možíš B., Ostrožovič S.(2), Dosoudil R., Dobeš J.(6), Mičola J., Tůma M., Kubis J.(2), Mužík D.(11/7).



NEDĚLE 23.2.2020

 

Ml.dorost: Házená V. Bystřice – HK Město Lovosice       31 : 41 (16 : 18)

Tuto neděli jsme nastoupili k prvnímu utkání jarní části sezóny proti Lovosicím. Již před zápasem jsme byli nuceni nechat sedět Adama Kotěšovského, kterému vypršela platnost registračky, to jsme neuhlídali. Nic na plat, museli jsme to odehrát bez něj. Vstup do zápasu se nám vůbec nepodařil, nefungovalo vůbec nic. Obrana jakoby tam ani nebyla a v útoku hrůza nepřesností. To znamenalo stav v sedmé minutě 1:7. Prostřídali jsme to a doufali v zázrak. No a ono to pomohlo. V obraně jsme narušovali rozehrávku soupeře a v útoku to konečně začalo také fungovat. V dvacáté páté minutě bylo srovnáno. Nakonec jsme šli na přestávku s dvoubrankovým mankem. Druhý poločas začal stejně jako první. Bez obrany a bohužel se nám přestalo dařit střelecky. Jen v druhé půlce jsme nastřelili asi osm tyček a to nás poslalo do kolen. Konečný výsledek odpovídá naší střelecké impotenci. Ale nebylo vše špatně, konečně kluci z Kostelce předvedli co v nich je a začali střílet branky. V útoku to ušlo, jen ta obrana, ta nám dělá velké problémy. Bohužel ne všichni si do zápasu odnesou to co trénujeme. Tak snad to příště bude lepší.

Sestava a branky: Hromek J., Bábek A.  – Janota M.(1), Pečinka M., Horáček A., Pečinka V.(2), Zedník V.(2), Dvořák H.(2), Kozmík M. 2, Dzieržava J., Schaffner V.(1), Oščádal O.(10), Černý R., Hudeček Š.(6), Juračka T.(5).

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV

29.2.

doma

muži

17:30

 se Zlínem

venku

ml.dorost

10:00

 ve Frýdku-Místku

1.3.

doma

ženy

15:30

 s Hodonínem "B"

 

 

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 08/2024

Zpravodaj č. 07/2024

Zpravodaj č. 06/2024

Facebook