Zpravodaj č. 8/2020

SOBOTA 13.6.2020

 

Ml.žáci: Přípravný turnaj v Senici na Hané

V sobotu 13.6.2020 se obě naše družstva mladších žáků zúčastnili druhého přípravného turnaje. 

 

Hodnocení trenéra A družstva Petra Součka:

V sobotu 13.6.2020 jsme odehráli další nesoutěžní turnaj mladších žáků. Tentokrát v Senici na Hané, za slunečného počasí, na venkovním hřišti. Stejně, jako minulý turnaj i tentokrát hrála obě naše družstva. S nimi domácí Senice n. H.  a Horka n. M. Hrálo se 2x15 minut, bez osobní obrany. Družstvo A pokračovalo ve vítězném tažení a ani v tomto turnaji neprohrálo. Příjemným překvapením byly výsledky družstva B, které v turnaji bralo pomyslné 2. místo, za družstvem A. Z pohledu Áčka: Kluci opět předvedli několik prvků z tréninku, včetně rozcvičení. Přes velké vedro, zápasy nevypustili a hráli s chutí.

Hráči (branky): T.Janalík(br), D.Čáp(13), B. Chaloupka (9), M.Petr(8), M.Hloušek(7), A.Bartoník(7), M.Pospíšil(4), T.Tomanec(3), M.Papoušek(3), M.Cartelli(2), M.Palka(2), Š.Urva.

 

Hodnocení trenéra B družstva Maria Cartelliho:

Oproti minule sobotě kluci předvedli velmi zlepšený výkon v obraně proti Horce a Senici a taktéž se dařilo si vytvořit spoustu šancí. Remíza proti Senici a výhra s Horkou nám zajistila konečné 2 místo. Co se nám nelíbilo, byl vstup do zápasu s VB družstvem A. Až po důrazné domluvě začali kluci hrát a předvedli zlepšený výkon. Nicméně turnaj hodnotím velmi pozitivně.

 

 

SOBOTA 20.6.2020

 

Ml.žáci: Přípravný turnaj v Litovli

Obě družstva mladších žáků, odehrála v Litovli poslední ze tří přípravných turnajů. Družstvo A ani tentokrát neokusilo hořkost porážky. Obrovský pokrok udělalo nově vytvořené družstvo B, se spoustou věkově minižáků. Hlavně ale všichni tvoří skvělou partu s průměrnou účastí 24 hráčů na trénincích, což se začíná projevovat.

 

 

 

St.žáci: Přípravný turnaj ve Velké Bystřici


V této jarní sezóně 2020 tzv. době koronavirové jsme v rámci uvolněných pravidel odehráli tři nesoutěžní turnaje starších žáků. Turnaje se konaly 6.6. v Litovli, 13.6. v Olomouci a 20.6.2020 ve Velké Bystřici a zúčastnily se jich týmy HBC Olomouc, Tatran Litovel a Centrum Haná.

U těchto turnajů šlo hlavně o to, aby si kluci kromě trénování, také zahráli a potkali se s hráči ostatních týmů. Všechna utkání odehraná v této jarní sezóně byly na velmi dobré úrovni, i když se stejnými soupeři. Naše hra se určitě proti podzimní sezóně zlepšila i dle ohlasů trenérů konkurenčních týmů. Zápasy byly velmi vyrovnané a bojovné.

Sestava: Laďa Novák, Petr Matulík, Pavel Matulík, Martin Janalík, Aleš Čáp, Kryštof Tomek, Vojtěch Schaffner, Vojtěch Potůček, Jan Kobliha, Miroslav Štýbnar, Jakub Sowa, Jan Nevrlý, Boleslav Chaloupka, Maxim Hloušek, David Čáp, Miroslav Pospíšil.

Za realizační tým Andrejky Horáčkové a Víťi Matulíka, bychom jim všem chtěli poděkovat za celou sezónu 2019/2020.

 

 

NEDĚLE 21.6.2020

 

Mini mladší: Turnaj v Kostelci na Hané


Hodnocení trenéra Jiřího Barvíře:

JDEME DO FINÁLE......... letošní sezóna velkobystřických miniházenkářů a miniházenkářek se blíží neúprosně ke konci. Na dnešním silně obsazeném turnaji v Kostelci na Hané jsme si zahráli proti domácímu týmu, dále proti TJ Sokol II Prostějov, HBC Olomouc a SK Žeravice. Těší nás, že do turnajů se vedle zkušenějších bojovníků zapojují i jejich mladší kamarádi, kteří si vůbec nevedou špatně. Sladká odměna po turnaji od domácích pořadatelů a řada sportovních zážitků za ty propocené dresy jistě stála .....
DĚKUJEME že nám fandíte a jste s námi # let’s go velkobystřická hazená

 

 

 

 

Mini starší: Turnaj v Senici na Hané


V neděli 21.6. od 9.00h proběhl poslední plánovaný turnaj miniků starších v  Senici n. H. za účasti družstev SOKOL II PROSTĚJOV, SK TATRAN LITOVEL 1 a 2, SOKOL HORKA NAD MORAVOU a VELKÁ BYSTŘICE 1 a 2. Celkem 6 družstev a hrálo se 2x10minut, poločas osobka a poločas zónová obrana.

Hrálo se ve školní hale a my měli 10 hráčů. PAVEL SLEPICA, VOJTA URBAN, TOMÁŠ TOMANEC, DOMINIK A JAKUB SKOPALOVI, TOM VOJTKO, KRYŠTOF FLASAR, MÍŠA PEČ, ŠTĚPA MULLER a MATĚJ SCHNEIDER.

Jelikož nás bylo akorát na hru, hrálo se bez střídání, každé družstvo 5 zápasů. Kluci bojovali a vydrželi všechny zápasy ve slušné fazóně. Po turnaji dostali všichni sladkou odměnu.

Tím pro nás skončila tato sezona a my se budeme opět těšit v září na další ročník. Někteří odejdou do mladších žáků a jiní přijdou z mladších miniků. Kádr družstva zůstane v podobném počtu  16 dětí.

Všem pěkné prázdniny a koncem srpna opět na značkách.

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook