Zpravodaj č. 19/2007

V dalším kole hrála naše družstva na hřištích soupeře. V úterý 25.9. v dohrávce 2.kola starší dorostenci vyhráli v Přerově. Další výhru zaznamenali starší žáci, kteří v pátek 28.9. vyhráli v Kostelci na Hané. V sobotu mladší žáci v Uničově porazili Litovel a domácí Uničiv. Neděle již tak úspěšná nebyla. Starší dorost přivezli bod z Hranic, v Holešově starší žáci pokračovali ve vítězném tažení a snadno přehráli domácí družstvo. Naopak se nedařilo mužům, kteří v Holešově prohráli a v Brně hrál mladší dorost proti Královu Poli a po špatném výkonu vysoko prohrál.


ÚTERÝ 25.9.2007

 

St.dorost: Přerov – SK Velká Bystřice                                              24 : 33 (5 : 13)

Proti soupeři, který nastoupil pouze s pěti hráči v poli podalo naše družstvo slabý výkon. Nedůsledná obrano umožnila soupeři uhrát přijatelný výsledek.
Branky: Wolf P.(6), Schneider V.(5), Dočkal M.(5), Nečesaný J.(4), Wolf M.(4), Balon T.(4), Hliněný K.(3), Schneider M.(2).

 

PÁTEK 28.9.2007

 

St. žáci: Kostelec n.H. - SK Velká Bystřice                                   11 : 22 (5 : 11)

Utkání jsme měli vyhrát minimálně 20 – 25-ti brankovým rozdílem. Hra v útoku bez pohybu, základní chyby – chycení míče a špatné přihrávky a navíc pouze jedna proměněná sedmička ze čtyř se podepsaly pod výsledek zápasu. (neproměnili: Švébiš, Zeman a Ochmann M.) Až po vystřídání některých hráčů základní sestavy došlo k částečnému zlepšení hry.
Branky: Loun J.(6), Zeman M.(4), Švébiš O.(4), Dunaj Š.(2), Schweitzer M.(2), Rýpar M.(2), Baroš D.(1), Ochmann M.(1).

 

SOBOTA 29.9.2007

 

Ml. žáci:  Litovel - SK Velká Bystřice                                               8 : 16 (4 : 8)

Snad nejtěžší soupeř v soutěži, který přinutil naše hráče alespoň částečně organizovat obranu. Ukázalo se, že v této činnosti máme nedostatky, ale utkání jsme vyhráli.                               
Branky: Surma M.(9),  Ochmann P.(3), Stopka J.(2), Zemanová R.(2).


Ml. žáci:        Uničov - SK Velká Bystřice                                              6: 14 (1 : 10)

Slabý soupeř, což je vidět z výsledku 1. poločasu. Ve druhém poločase naši hráči propadli takovému sebeuspokojení, že jej ostudně prohráli 5 : 4.                                                           
Branky: Surma M.(8), Ochmann P.(4), Vodička Š.(1), Zemanová R.(1).


Mini-mladší: Turnaj v Senici na Hané

 Výsledky:
 Prostějov - SK Velká Bystřice 0 : 16
 Zora Olomouc - SK Velká Bystřice 2 : 14
 Litovel - SK Velká Bystřice  1 : 23
 Senice n. H. - SK Velká Bystřice 8 : 8
 Kostelec n. H. - SK Velká Bystřice 4  : 10

 

V sobotu 29.9. sehrálo mužstvo miniházené-mladší druhý mistrovský turnaj, tentokrát v Senici na Hané. Celé mužstvo podalo na antukovém hřišti kvalitní výkon, přičemž v brance se vystřídali všichni hráči, kteří si chtěli zachytat. Příjemným překvapením byl výkon nováčka mužstva Matěje Nového, který odvedl slibný výkon jak v brance tak i ve hře, kde vstřelil 5 branek a byl vyhlášen nejlepším hráčem našeho mužstva. Celkově naše družstvo obhájilo 1.místo z prvního turnaje, který proběhl 22.9. v Litovli

 

NEDĚLE 30.9.2007

 

St.žáci: Holešov - SK Velká Bystřice                                         15 : 34 (10 : 18)

Povinné vítězství a příležitost vyzkoušet herní signály.  

Branky: Švébiš O.(7), Polách P.(5), Zeman M.(5), Ochmann M.(4), Rýpar M.(3), Loun J.(2), Dambor D.(2), Dunaj Š.(2), Schweitzer M.(2), Králík J.(1), Baroš D.(1).

          

St.dorost: Hranice - SK Velká Bystřice                                         32 : 32 (14: 13)

Oproti předchozím zápasům jsme měli slabší obranu. Přesto naše družstvo zaslouží pochvalu za bojovnost, díky které v závěru dokázalo srovnat stav utkání, ve kterém neustále prohrávalo. Výborný výkon v našem družstvu podal Krahule D., Balon T., a Wolf P.

Branky: Krahulec D.(9), Balon T.(7), Schneider V.(5), Wolf P.(5), Nečesaný J.(3), Hliněný J.(2), Wolf M.(1).

 

Ml. dorost: Královo Pole – SK Velká Bystřice                               39 : 20 (22: 13)

Velmi slabý výkon celého našeho družstva, které mělo v zápase 11 vyloučených. Zasloužená prohra. V útoku bez myšlenky a nápadu, v obraně bez nasazení a bojovnosti.

Branky: Schneider V.(5), Wolf P.(4), Balon T.(4), Serbus L.(3), Spurný M.(2), Ďurčík J.(1), Elsner R.(1).

 

Muži:  Holešov - SK Velká Bystřice                                       22 : 18 (10 : 6)

Naše družstvo se od úvodu zápasu potýkalo se zakončením. Neproměňovalo vyložené šance /za první poločas 6 branek ze 30-ti pokusů./ V úvodu 2. poločasu se nám sice podařilo srovnat stav a jít i do vedení, ale za tohoto stavu jsme opět několikrát zbytečně ztratili míč a neproměnili další šance a toho zkušený soupeř dokázal využít. Utkání jsme si prohráli sami neproměňováním vyložených šancí a spoustou ztrát míče.
Branky: Balon R.(8), Pörsök P.(2), Barvíř J.(2), Kufrik R.(2), Dostál O.(2), Strádal J.(1), Pataj J.(1).

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 10/2024

Zpravodaj č. 09/2024

Facebook