Zpravodaj č. 22/2007

Uplynulý víkendu hrála všechna naše družstva doma, ale všechna utkání byla pro chladné počasí přesunuta do Školní haly. V sobotu mladší žáci porazili Uničiv a Litovel a jsou stále bez porážky na 1. místech ve své soutěži. V následném utkání staršího dorost po vyrovnaném boji porazil družstvo Vsetína. V neděli nejdříve mini-mladší vyhráli v pořadí již čtvrtý turnaj této kategorie,  opět bez porážky. V dalším zápase mladší dorost po slabším 1. poločase porazil celkem jednoznačně Zlín a v posledním nedělním zápase muži po nejhorším výkonu sezóny prohráli se Vsetínem.

      

SOBOTA 20.10.2007

 

Ml.žáci: SK Velká Bystřice - Uničov                                                 17 : 7 (7 : 5)

První poločas naši hráči podcenili svého soupeře, ve druhém poločase již nenechali nic náhodě a zpřesněnou obranou nedali soupeři z Uničova šanci.
Branky: Ochmann P.(8), Surma M.(6), Stopka J.(2), Zemanová R.(1)


Ml.žáci: SK Velká Bystřice - Litovel                                                 14 : 8 (5 : 6)

Nedůslednou obranou naše družstvo prohrálo první poločas. Ve druhém poločase jsme již začali hrát disciplinovaně a kontrolovali jsme zbytek utkání.
Branky: Surma M.(9), Ochmann P.(5).


St.dorost: SK Velká Bystřice - Vsetín                                              29 : 26 (10 : 12)

Vyrovnané utkání ve kterém naše družstvo v 1.poločase zahodilo především v úvodu utkání několik vyložených šancí. Ve druhém poločase se družstva střídala ve vedení. Rozhodující náskok získalo naše družstvo v polovině poločasu, kdy odskočilo na rozdíl pěti branek a vítězství již do konce utkání udrželo. Celé družstvo musíme pochválit za bojovný výkon.
Branky: Krahulec D.(10), Nečesaný J.(8), Balon T.(3), Wolf P.(3), Wolf M.(2), Petr O.(2), Schneider V.(1).

 

NEDĚLE 21.10.2007

 

Mini-mladší:  Turnaj ve Velké Bystřici

 Výsledky:
 SK Velká Bystřice - Senice n. H.   22 : 14
 SK Velká Bystřice - Zora Olomouc 22 : 5
 SK Velká Bystřice - Litovel  33 : 2
 SK Velká Bystřice - Prostějov     15 : 4
 SK Velká Bystřice – Kostelec n. H. 18 : 15

 

V neděli 21.10.2007 sehrálo mužstvo mini-mladší další mistrovský turnaj, který se uskutečnil u nás ve Velké Bystřici. Turnaj byl přeložen do Školní haly. Vítězem se stalo bez jediné porážky, tak jako ve všech letošních odehraných turnajích této kategorie naše družstvo. V konečném pořadí za naším družstvem skončila na 2. místě Senice na Hané a na 3.místě Kostelec na Hané.   

 

Ml. dorost: SK Velká Bystřice - Zlín                                                 32 : 22 (11 : 12)

Začátek zápasu naše družstvo opět nezachytilo, když ještě ve 20.minutě prohrávalo o tři branky. Do poločasu stáhlo manko na jednu branku. Hodně technických chyb, nepřesností v útoku a špatná střelba. Obrana byla hodně děravá. Chybělo větší nasazení a bojovnost. Ve druhém poločase kluci zvýšili bojovnost a zpřesnili hru. Postupně zvyšovali náskok až na konečný výsledek. Za bojovnost ve druhém poločase nutno všechny pochválit. Dobře zahráli i tři starší žáci.
Branky: Wolf P.(13), Schneider V.(7), Ďurčík J.(5), Polách P.(5), Balon T.(1), Kachýnek M.(1), Zeman M.(1).

 

Muži:  SK Velká Bystřice – Vsetín                                                   23 : 25 (7 : 12)

Nejhorší výkon sezóny. V prvním poločase spousta ztrát míče a sedm branek za poločas je opravdu málo. Ve druhém poločase se našemu družstvu ve druhé desetiminutovce druhého poločasu zvýšenou bojovností podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Po oddechovém času soupeře jsme opět zbytečnými ztrátami míče umožnilo soupeři opět odskočit na rozdíl tří branek, který si již soupeř  pohlídal.
Branky: Kufrik R.(9), Balon R.(4), Dostál O.(4), Urban L.(3), Pörsök P.(2), Barvíř J.(1).

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook