Zpravodaj č. 26/2007

V posledním kole podzimní části soutěže zajížděla naše družstva na půdu soupeře a bodovat se jim nepodařilo. Mladší dorost v značně omlazené sestavě (doplněno několika staršími žáky) prohrál po bojovném výkonu v Paskově s Ostravou.  Do Maloměřic zajížděl starší dorost k utkání se Sokolnicí a zásluhou rozhodčího prohrál náš dorost o 1 branku, když mu nebyla uznána regulérní branka v závěru utkání. Nebodovali ani muži, kteří opět po výborném prvním poločase nezvládli druhý poločas utkání v Paskově, kde hráli s Ostravou.

 

NEDĚLE 25.11.2007

 

Mini-staršíTurnaj v Olomouci

K dalšímu turnaji zajíždělo naše družstvo do Olomouce, kde po bojovném výkonu obsadilo  pěkném 3.místo

 

 Výsledky:
 Zora Olomouc  – SK Velká Bystřice 4 : 11
 Litovel „A“ – SK Velká Bystřice 15 : 14
  Litovel „B“ – SK Velká Bystřice   11 : 22 
 O 3.místo:
 Město Libavá – SK Velká Bystřice 10 : 17

              
St. dorost: Sokolnice - SK Velká Bystřice                                   25 : 24 (15 : 11)

V tkání hraném v nafukovací hale v Maloměřicích se našemu družstvu nedařilo. Po celý zápas prohrávalo, přesto velkou bojovností v závěru utkání stáhlo na rozdíl jediné branky a několik vteřin před koncem utkání provádělo 9-ti metrový hod. Z tohoto hodu dosáhlo vyrovnávací branky, kterou brankový rozhodčí uznal. Následně přiběhl rozhodčí, který byl na půlící čáře a branku neuznal, že byla dosažena po čase. V hale nebyla časomíra, a tento rozhodčí tvrdil, že si bere čas. Následně se ale ukázalo, že neměl ani hodinky a na to reagoval, že má čas v hlavě.
Branky: Nečesaný J.(13), Wolf M.(4), Wolf P.(4), Schneider V.(3).

 

Ml.dorost: Ostrava - SK Velká Bystřice                                       38 : 18 (17 : 6)

Zápas s jedním z nejlepších družstev v soutěži. Naše družstvo nastoupilo v omlazené sestavě se čtyřmi staršími žáky. I když výsledek vypadá hrozivě, naši kluci zabojovali i v oslabené sestavě.
Branky: Ďurčík J.(10), Polách P.(4), Serbus L.(1), Schweitzer M.(1), Hliněný J.(1), Lejčenko T.(1).

 

Muži: Ostrava - SK Velká Bystřice                                                27 : 23 (10 : 12)

Opět zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase naše družstvo výborně bránilo a zaslouženě vedlo. V úvodu druhého poločasu spousta chyb, které soupeř trestal brankami z rychlých protiútoků. V závěru již soupeř své vedení kontroloval.
Branky: Balon R.(9), Pörsök P.(6), Steiger M.(4), Kufrik R.(2), Klobouček O.(1), Strádal J.(1).

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 10/2024

Zpravodaj č. 09/2024

Facebook