Zpravodaj č. 31/2008

SOBOTA 5.11.2011

 

Mini starší:  Turnaj ve Velké Bystřici

 

 Výsledky:
 V. Bystřice B – Horka n. M. 14 : 11 
 V. Bystřice B – Senice n. H. 5 : 13
 V. Bystřice B – V. Bystřice A  10 : 17
 V. Bystřice B – Litovel   10 : 13
 V. Bystřice A – Litovel 21 : 11
 V. Bystřice A – Senice n. H.  16 : 12
 V. Bystřice A – Horka n. M.  27 :  9

 

Konečné pořadí:   

  1. Velká Bystřice A
  2. Senice n. H.
  3. Litovel
  4. Velká Bystřice B
  5. Horka n. M.

 

Sestava a branky „A“:  Blaha P.(21), Dvořák H., Možíš B.(36), Jagelka J.(18), Samek S.(1), Buršíková K., Sova D.(4), Kantorek P.(1)

Sestava a branky „B“:  Zedník V., Grom R.(4), Samková A.(8), Satner D.(8), Preč J.(10), Šebíková A., Maráčková M. Milý K.(9)

 

Ml. žáci:  Prostějov - SK V. Bystřice                                      14 : 20 (8 : 8)

V sobotu 5. 11. jsme v Prostějově odehráli nejhezčí zápas sezóny, který byl zároveň předčasným soubojem o konečnou první příčku v tabulce. Protože doma jsme toto družstvo porazili o pouhou branku, přípravu jsme věnovali hlavně taktice a musíme celý náš tým pochválit, že stanovené pokyny dodržel. Začátek utkání se z našeho pohledu nevyvíjel vůbec dobře, když jsme v 9-té minutě prohrávali 3 : 7. Potíže nám působil hráč soupeře L. Kastner, který až příliš snadno procházel přes naši pravou spojku. Po přeskupení naší obrany ho ale začal bránit Š. Souček a ukázalo se to jako jeden z klíčových momentů zápasu. Štěpán ho doslova smazal ze hřiště a zmiňovaný soupeř si do konce zápasu ani neškrtl. Do hry také vstoupil F. Buršík, který oživil svým příchodem naši útočnou fázi. Na křídle držel naše šance A. Vodička, který do poločasu vstřelil tři branky a zároveň si výborně plnil své obranné úkoly. Důležité bylo ubránění druhého nejlepšího střelce soutěže pivota J. Havla, což splnil na výbornou J. Běhálek. Poločas jsme nakonec dotáhli do nerozhodného stavu  8 : 8.
Po přestávce udeřili třemi brankami Š. Souček a dvěma z pravého křídla K. Šípek, přesto ještě v sedmé minutě bylo skóre pouze 12 : 13 v náš prospěch. Potom vybojoval a proměnil sedmičku J. Běhálek a trefil se také T. Buršík. Definitivně soupeře zlomil kapitán T. Spurný sérií čtyř branek a poslední branku vsítil J. Jedenástík, který se dostává do formy. Obrovský podíl na naší výhře má brankař J. Routner, který zlikvidoval 19 střel ( úspěsnost 57,6% ) a v důležitých momentech vždy vytáhl nějaký bravurní zákrok.
Hráči (branky): Routner J.(br), Šudřich J.(br), Spurný T.(6), Souček Š.(3), Vodička A.(3),  Jedenástík J.(2), Šípek K.(2), Běhálek J.(2), Buršík T.(1), Buršík F.(1), Dobeš J., Maceášik T.

 

St.žáci: Prostějov - SK V. Bystřice                                        30 : 20 (16 : 12)

Další mistrovský zápas odehrálo družstvo starších žáků v Prostějově. V tomto zápase jsme nastoupili proti vedoucímu týmu soutěže s odhodláním odehrát co nejlepší výsledek. Od počátku bylo zřejmé, že zápas bude bojovný, bude rozhodovat kvalita obran a proměňování gólových šancí. Nám se nepodařilo uhlídat dva nejlepší hráče domácích, kteří dokázali nastřílet společně 25 branek ze 30. Náš tým odehrál velmi dobrý zápas, hráči bojovali, prohráli s lepším soupeřem. Škoda, že nás v tomto zápase opustilo střelecké štěstí a neproměňování šancí. Velký dík patří družstvu mladších žáků s doprovodem, kteří naše kluky po celý zápas povzbuzovali. Nejlepšími hráči byli Tesařík, Majer, Padalík, Prošvic, Tkadleček, Divila v brance předvedl několik výborných zákroků Vykoukal. Zbývající hráči bojovali a odvedli pěkný výkon.
Sestava: Vykoukal(br.), Prošvic, Divila(2), Padalík(3), Majer(2), Mader, Pazdera, Dosoudil, Tkadleček(5), Tesařík(8), Petričák.

 

Muži „B“:   Uherské Hradiště - SK V. Bystřice „B“                27 : 37 (10 : 16)

Povinné vítězství, výborný výkon brankaře K. Hliněného, tradičně P. Wolfa a premiérové tři góly brankaře J. Juráně, tentokrát coby pravého křídla to bylo k vidění v hale domácího Uherského Hradiště. Bohužel jsme byli svědky množství chyb v obraně a jak nám hráč vysoký asi 160 cm a vážící tak 130 kg dával jeden gól za druhým. A naopak jak se rozchytal brankář domácích tak jsme spalovali jednu vyloženou šanci za druhou. V utkání s lepšími soupeři by nás toto mohlo hodně mrzet.

Sestava: Hliněný K., Hliněný J.(3), Wolf P.(8), Wolf M.(1), Klobouček O., Pörsök P.(5), Juráň J.(3), Švébiš O.(5), Kufrik R., Machynek M.(4), Strádal J.(3), Juračka R.(1), Steiger M.(4).

 

NEDĚLE 6.11.2011

 

Ml. žačky:  DHK Litovel - SK V. Bystřice                               4 : 19 (2 : 10)

V neděli 6.11. jsme s ml. žačkami vyrazili do Litovle, abychom sehráli další mistrovské utkání. Podle papírových předpokladů se mělo jednat o snadný zápas a to se nakonec také vyplnilo. Od začátku utkání naše děvčata udávala tempo utkání a i když naši hru místy provázely technické chyby a ztráty míče, soupeře jsme jednoznačně přehráli. Tradičně výborně zahrála V. Mikulášková, kterou ve druhé půli výrazně podpořila střelecky M. Vičarová. Kvalitní výkon podala i L. Mikulášková, tentokrát jako hráčka v poli. Příjemně překvapila S. Konečná, která se vrátila na hřiště po dlouhé pauze způsobené nemocí a svým výkonem nás rozhodně nezklamala. Některým méně zkušeným hráčkám ale stále chybí tah na branku, což se snad zlepší během zimní přípravy.
Hráčky (branky): Bečáková M.(br), Mikulášková V.(8), Vičarová M.(5), Mikulášková L.(3), Vachutková M.(2), Konečná S.(1), Kohoutková T., Kovaříková S., Hirschová K., Konečná M.

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 10/2024

Zpravodaj č. 09/2024

Facebook