Zpravodaj č. 27/2012

SOBOTA 27.10.2012

 

Mini mladší:

Uplynulý víkend se mini mladší zůčastnili posledního kola soutěžních turnajů.

družstvo A hrálo v sobotu 27.10. v Olomouci na Zoře za účasti Horky n. M., Zory a Prostějova. Opět naši zahráli výborně a i když se výsledky nepočítají mírně soupeře přehráli.

Sestava:V bráně D. Soška, dále A. Katinger, V. Krempl, Š. Dvořák, M. Rella, V. Haderka, K. Kobliha a P. Markvart.

Družstvo B pořádalo v neděli 28.10. dopoledne turnaj doma v hale na Letné. Přijela Senice n. H, STM Olomouc a Litovel.I Druhé družstvo zahrálo výborně. Vyrovnaný zápas zahrálo s STM Olomouc. Ostatní soupeře mírně převyšovalo.

Sestava: K. Salašný v bráně, v poli T. Juračka, Š. Slepica, A. Horáček, V. Vláčilová, V. Schaffner, F. Mikisek a M. Kunc.

 

Mini st.: Turnaj v Kostelci n. H.

Turnaj v Kostelci n. H. jsme s přehledem vyhráli. Hráči se vystřídali na všech postech, jak v útoku tak v obraně.  Výsledky:

 

V. Bystřice – Žeravice                     17 : 6

V. Bystřice – DHK Litovel                16 : 4

V. Bystřice – Kostelec n. H.          31 : 12

 

Hráči(branky): Zedník V.(br.), Jagelka J.(13),  Možíš B.(15), Dvořák H.(5), Schaffner D.(12), Sova D.(16), Matula J.(2), Maráčková M., Nováková J..

 

 

St.žáci „A“: SK Velká Bystřice „A“ – Prostějov                     33 : 8 (15 : 4)

V dalším mistrovském zápase v jsme narazili na druhý tým tabulky. Předvedli jsme dobrou obranou hru, góly jsme stříleli z rychlých protiútoků nebo připravených střeleckých situací. Zápas hráči odehráli v celkové herní pohodě a zaslouženě vyhráli.
Sestava a branky : Vykoukal (br.), Hňátek(2), Prošvic(6), Pazdera, Tesařík(5), Tkadleček(4), Sečka(4), Divila,  Mader(3), Padalík(5), Menšík(3).

 

St.žáci „B“: SK Velká Bystřice „B“ – Litovel                          8 : 23 (4 : 14)

Totálně zpackaný zápas - hráči se nepoučili z minulého střetnutí v Litovli a opět přes důrazné napomínání stříleli všichni nahoru, především Tom Buršík v první půli. K tomu se přidala spousta nepřesností a laxní obrana, téměř nikdo se po ztrátě míčů nevracel! Zhruba v deváté minutě se zranil Tom Spurný a tím bylo z naší strany zcela po hře. Radis Dosoudil se vůbec nesnažil bránit svůj prostor a po přechodu na křídlo k tomu přidal tragickou střelbu - 10 pokusů, nula branek! Další, komu se zápas vůbec nevydařil, byl Jirka Běhálek, špatná obrana a v útoku z pěti přihrávek tři chytil, ale udělal dva přešlapy a jednou střelil přímo do brankaře! Trochu lépe z utkání vyšli Tomáš Maceášik a Pepíno Jedenástík, kteří se snažili v obraně a v přechodu do útoku, tam se však nechávali často přerušovat - chyběla rychlost!
 Nejlepšími byli tentokrát nejmladší hráč Štěpek Souček, který se snažil se zápasem něco udělat a především brankař Jirka Routner, který svými zákroky zabránil ještě větší ostudě! Dát za zápas pouze osm branek, z toho jenom čtyři ze hry ( tři vstřelil loňský minižák), to je hodně špatná vizitka celého družstva, kterému absolutně chyběla snaha, bojovnost a především odvaha (ze soupeře se naši hráči předem podělali)!
 Hráči (branky): Routner J.(br.), Šudřich J. (br.), Souček Š.(5), Buršík T.(1), Maceášik T.(1),  Spurný T. (1), Jedenástík J., Hartl J., Dosoudil R., Běhálek J..

 

 

NEDĚLE 28.10.2012

 

Ml.žáci „B“: SK Velká Bystřice „B“ – Horka n. M.                 24 : 9 (13 : 1)

Včera jsme odehráli další mistrovské utkání krajského přeboru mladších žáků, a to s týmem z Horky nad Moravou. Výšková převaha hráčů z Horky naše hráče nepřekvapila. Důslednou obranou jsme tuto výhodu soupeře eliminovali od počátku utkání, výborně zachytal Kuba P., na chvíli to zkusil i Vilda Z., ale zraněná ruka z utkání MINI jej za chvíli vrátila zpět na lavičku. Poprvé za celou sezonu se nám střelecky prosadilo v jednom utkání šest hráčů, 10 branek vstřelil Bobo M., 5 branek Petr B., 4 branky Jirka J., 3 branky David S. a po jedné brance vsítili Dan S. a Hynek D. Náš tým zvítězil zcela zaslouženě 24 : 9. Zápas od zápasu je vidět, že se hráči kombinačně zlepšují a předvedená hra jde nahoru. Všichni zaslouží pochvalu za bojovnost, skvělý kolektivní projev a pozornou obranu.

Hráči (branky): Preč J., Zedník V., Sova D.(1), Možíš B.(10), Jagelka J.(4), Blaha P.(5), Dvořák H.(1), Dosoudilová Z., Schaffner D.(3), Konečná M., Spurná K.

 

Muži „A“: Holešov - SK Velká Bystřice                                  24 : 35 (10 : 19)

Povinné vítězství na půdě posledního celku. Zahráli si všichni hráči a milým překvapením byl výkon nováčka v Á týmu Michala Machynka , který jej korunoval sedmi brankami. Zato však Vladimír Schneider vyšel tentokrát zcela naprázno a doufáme, že si góly schoval do příštích zápasů.V první půli jsme si vytvořili luxusní náskok devíti branek a našim záměrem bylo v druhé půlce tento náskok ještě navýšit. Bohužel druhá půle nám ukázala rezervy v obrané činnosti, ale hlavně jsme se začali přizpůsobovat  stylem hry soupeři, což mělo za následek  zbytečně mnoho gólů v naší síti. Čekají nás kvalitnější celky a  jestli že chceme  naplno bodovat je potřeba tohoto se vyvarovat makat skutečně naplno za jakéhokoliv stavu.

Sestava a střelci : Vydra M., Machalík P., Přepal D.(1), Pörsök P.(5), Švébiš O.(3), Dostál O., Skřídlo J.(4), Balon R.(7), Strádal J.(2), Schneider V., Kachýnek M.(7), Vaverka M.(3), Husička J.(3), Loun J.

 

Ženy: SK Velká Bystřice - Bohunice                                     22 : 25 (10 : 15)

Hráčky (branky) : Steigerová J., Kobylíková J.(3), Ručilová T.(1), Rokytová S., Paráková K.(3), Jiroušová P.(1), Macharáčková J., Tabáková M.(10), Žahourová E.(1), Košová K.(2), Kumrová S.(1)

 

St.dorost: STM Olomouc - SK Velká Bystřice                       44 : 39 (22 : 19)

Utkání, kde útoky jednoznačně převyšovaly obranu. Zápas se vůbec nepovedl Š. Vodičkovi v naší brance, na rozdíl od domácích brankařů, kteří něco pochytali..  

Hráči (branky) : Vodička Š., Klobouček M., Nábělek F., Ochmann P.(7), Surma M.(3), Jureček M.(3), Dunaj Š.(15), Atyafi E-(2), Gardin A., Svobodník J., Sedláček J.(1), Švébiš O.(8).

 

 

 

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 10/2024

Zpravodaj č. 09/2024

Facebook