Zpravodaj č. 2/2020

Mladší žáci: OLMA CUP 202025.-26.1.2020

Ve dnech 25. a 26. 1. jsme pořádali osmý ročník oblíbeného turnaje, kterého se zúčastnilo sedm týmů z Čech a Moravy. Hrálo se systémem každý s každým 2 x 12 minut. Přestože družstva byla velmi kvalitní, nebyli jsme s umístěním, ani předvedenou hrou úplně spokojení. Nedokázali jsme navázat na výkony v turnajích v Zubří a Trebišově. Za ostatními jsme zaostávali především v rychlosti pohybu a rozhodování, z čehož pramenila spousta technických chyb. Zároveň chyběla bojovnost a touha po vítězství. Na to všechno se teď musíme zaměřit, protože kluci umí určitě více, než předvedli. Turnaj vyhrála suverénní Plzeň, která nemá u nás absolutně konkurenci.
 

Velká Bystřice - Hostivice                                              13 : 16
V podstatě jsme nedokázali ubránit vysokého střelce soupeře. Z našich hráčů byl vidět běhavý David Čáp a bojovník na pivotu Míra Pospíšil.

Velká Bystřice - Zubří                                                        8 : 19
Zbytečně vysoká prohra díky spoustě technických chyb. Náš prapor drželi jen David (opět) a Pepa Zborek v brance.

Velká Bystřice - Plzeň                                                      3 : 14
Tak tady nebylo co řešit. Stejný nášup dostali snad všechny týmy. Nás nezachránil ani příjezd Bolka a Adama z lyžáku a Toma Dosoudila po nemoci.

Velká Bystřice – Frýdek-Místek                                    11 : 22
Tým, který vede společnou ligu Olomouckého a Moravskoslezského kraje, potvrdil svoje kvality. Především brankář byl velmi dobrý, i když na něj vyzrál Honza Pinďa Charvát. Druhý poločas jsme měli výrazně lepší. Hezky fungovala spolupráce Maxe s Pospou, ze které vstřelil Pospa pět branek z pivota. Dvakrát se dokázal prosadit i Martin Palka. David to měl hodně ztížené díky osobce na něj hrané!!!

 Velká Bystřice - Lovosice                                               8 : 22
Soupeř na nás vletěl celoplošnou osobní obranou a nás to zbytečně rozhodilo. Druhý poločas byl opět mnohem lepší, než první. Lovosičtí hráli velice pohlednou rychlou házenou. My jsme vedle nich působili, jako turisti na procházce. Do střelecké listiny se konečně zapsal Adam (který chytal i hrál), Matyáš Petr a především po tátovi rychlé křidélko – Šimon Možíš!

Velká Bystřice - Bohunice                                               12 : 6
Tento zápas jsme dohrávali v neděli a byl to i poslední zápas turnaje. Jestli jsme nechtěli černého Petra za poslední místo, museli jsme zvítězit. To, co jsme ale předvedli v první půli, byl děs a hrůza a my prohrávali 2:4. Po velice důrazné domluvě nastoupilo do druhé části jiné družstvo, konečně s trošku rychlejším pohybem dopředu. Tento úsek jsme vyhráli 10:2. Tým Bohunic, který měl v kádru tři šikovné dívky, však působil po celý turnaj velmi sympatickým dojmem a my jim děkujeme, že na poslední chvíli zalepili díru po pro nemoc odhlášené Dukle Praha.
 

The rolex submariner replica watches are high-quality and affordable for men.

Hráči (branky): J. Zborek (br), A. Bartoník (br+1), D.Čáp (22), M. Pospíšil (9), M. Hloušek (8), R. Koreczki (4), M. Palka (3), J. Charvát (2), R. Šmíd (2), M. Petr (2), Š. Možíš (1), K Potůček (1), M. Papoušek, B. Chaloupka, Š. Možíš.
 


Konečné pořadí: 1. TALENT Plzeň
                              2. SKP Frýdek-Místek
                              3. HK Lovosice
                              4. HC Zubří
                              5. LIONS Hostivice
                              6. HÁZENÁ Velká Bystřice
                              7. TJ Tatran Bohunice.



Přesto, že se nám moc nedařilo, dílčího úspěchu dosáhl David Čáp, který byl v hodnocení trenérů vyhlášen nejlepším hráčem turnaje.

Závěrem velké poděkování všem rodičům, funkcionářům, spřáteleným organizacím (MZŠ Velká Bystřice, Sportbar na Letné, Bar u Zedníků), kteří se podíleli na organizaci turnaje.

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 08/2024

Zpravodaj č. 07/2024

Zpravodaj č. 06/2024

Facebook