Zpravodaj č. 4/2014

SOBOTA 22.2.2014:


Muži "A": SK Velká Bystřice "A" - HC Zubří "B"                     37 : 25 (21 : 10)

V přímém souboji o první místo jsme přivítali celek ze Zubří. Ten tentokrát nepřijel v nejsilnější sestavě a proto jsme tento zápas vyhráli poměrně snadno. Už v první půlce jsme si vybudovali slušný náskok a v druhé půli, kdy trenér dal příležitost i ostatním hráčů jsme vcelku v poklidu zápas dohráli. Velmi dobrý výkon předvedli oba brankaři Petr Machalík a po delší pauze (ze studijních důvodů) i Karel Hliněný. V poli výborně zahrál Ondra Švébiš a střelecky se dařilo i oslavenci Petru Pörskovi. Doufáme, že těm co se příliš nedařilo předvedou příští týden v Šumperku výkon na jaký jsme od nich zvyklí a hlavně se dostaví góly, které se od nich očekávají.
Sestava: Machalík P., Hliněný K., Wolf P.(2), Wolf M.(1), Pörsök P.(7), Švébiš O.(5), Dostál O.(9), Karban M.(1),  Balon R.(2), Strádal J.(1), Schneider V.(1), Martinásek I.(4), Mézl R.(2), Machynek M.(2).

 

NEDĚLE 23.2.2014:

 

Ženy: SK Velká Bystřice - Karviná                                            26 : 30 (14 : 14)

V prvním utkání druhé poloviny sezóny jsme přivítaly hráčky Karviné. Věděly jsme, že nás čeká tvrdý a těžký soupeř a chtěly jsme odehrát kvalitní utkání. Náš cíl jsme splnily. Celý zápas jsme hrály vyrovnanou partii, nepustily soupeřky do většího brankového úniku a neustále si udržovaly naději na zisk alespoň bodu. V závěru utkání se ale bohužel projevil herní útlum ze začátku druhého poločasu, nedostatek zkušeností, fyzických sil a kousek štěstí při střeleckém zakončení a utkání jsme prohrály. Přes nepříznivý výsledek hodnotíme utkání kladně. Hráčky předvedly domácímu publiku kvalitní a bojovný výkon.
Sestava: Steigerová J., Begalová A.(5), Jiroušová P.(4), Kadlecová O.(4), Košová K., Kraclíková J.(1), Kumrová S.(10), Pavlincová I., Sršňová K., Zemanová R.(1), Žahourová E.(1).

 

Ml.dorost: SK Velká Bystřice - Prostějov                                  34 : 27 (21 : 12)

V neděli jsme na domácí půdě přivítali hráče Prostějova. Soupeř přijel bez jednoho ze svých nejlepších hráčů, což bylo pro nás od začátku výhodou. Když k tomu kluci přidali zodpovědnou tvrdou obranu, rychlý přechod do útoku a proměňování střeleckých příležitostí, bylo o zápase rozhodnuto. Kolektivní a velmi kvalitní herní výkon, podpořený výbornými zákroky Maxe Vykoukala v brance jistě potěšil oko domácího fanouška a klukům dodal sebevědomí do dalších utkání.
Sestava: Vykoukal M., Schneider P., Divila V., Emereoha S.(7), Hanzlíček M.(3), Hlaváč P.(11), Jureček M.(2), Samiec S.(4), Sečka J.(1), Spurný T.(4), Svobodník J., Šiška D.(2).

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV
1.3. venku  ženy 15:00  v Havlíčkově Brodě 
2.3. venku  muži "A" 10:30  v Šumperku
 st.žáci "A"    3.kolo Žákovské ligy -Zubří

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook