Zpravodaj č. 15/2021

PÁTEK 10.12.2021

 

Muži: HBC JVP Strakonice – Házená V. Bystřice 37 : 27 (17 : 13)


Odložené utkání první ligy jsme odehráli v pátek 10. 12. ve strakonické hale. Přestože jsme věřili, že se nám vrátí hráči, které trápili různé zdravotní potíže, tak opak byl nakonec pravdou. Na druhou stranu republiky odjelo osm hráčů, z toho dva brankaři. Aby byli alespoň dva hráči na střídání, bylo nutné doslova obléci do dresu každého hráče. A tak naše gólmanská jednička Michal „Buba“ Vydra nezamířil mezi tři tyče, ale odmakal celý zápas jako obránce. Stejně tak trenér Petr „Peca“ Pörsök, který se ukázal platným nejen jako obránce, ale i jako útočník, který vstřelil dvě branky.
Samotný zápas byl z našeho pohledu celkem vyrovnaný a domácí se nedokázali utrhnout na větší brankový rozdíl, když v poločase vedli o pouhé čtyři góly. Ve druhé půli jsme se dokázali přiblížit na rozdíl dvou branek, ale rozhodující moment přišel ve třicáté sedmé minutě, kdy jsme měli dvojnásobnou přesilovku, kterou jsme bohužel nesehráli ideálně a poté domácí začali pomalu navyšovat své vedení. Přesto nezbývá, než pochválit všechny za bojovnost a odhodlání nedat domácím nic zadarmo.
V neúplné tabulce přezimujeme na devátém místě a pátého února, pokud to bude možné zahájíme jarní sezónu domácí dohrávkou proti Chodovu.


Hráči (branky): P. Schneider (br), B. Možíš (7), D. Michálek (6), J. Šoustal (4), S. Ostrožovič (3), J. Kubis (3), O. Švébiš (2), P. Pörsök (2), M. Vydra.

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook