Zpravodaj č. 13/2014

ČTVRTEK 1.5.2014:


Ml. žáci "B": SK Velká Bystřice "B" - Uničov                               17 : 18 (10 : 9)

Ve čtvrtek 1.5.2014 jsme nastoupili na domácím hřišti proti družstvu Uničova. Po celé utkání byla hra vyrovnaná, začátek vyšel lépe hráčům z Uničova, postupně jsme však zlepšili obranu a v konci poločasu vedli. Vedení jsme si udržovali v průběhu 2. poločasu, v jeho druhé části se stav otočil a v závěru jsme vyrovnali. Nakonec jsme smolně brankou v posledních sekundách utkání prohráli. Kluci po celé utkání bojovali, nebyli však schopni ubránit nejlepšího střelce soupeře, který nám vsítil 13 branek. Nejednalo se však o hráče, který by fyzicky naše kluky převyšoval. S hrou takového hráče by si měli kluci v obraně poradit, opak byl však pravdou. Z našich hráčů nejvíce branek vstřelili Matouš Pečinka 9, Hynek Dvořák 4, David Soška a Vojta Zácha po 2 brankách. Ostatní hráči -  Rosťa Černý, Vojta Pečinka, Manfred Kunc, Adam Katinger, Vilda Zedník a v posledních minutách i Vojta Haderka  - se v tomto utkání brankově neprosadili. V brance chytal dobře Vojta Haderka, kterému však naši hráči práci neulehčili, protože prakticky všechny branky padly z náskoku ze šestky nebo po trestném hodu ze sedmičky. Tomuto utkání by více slušela remíze.


St. žáci: SK Velká Bystřice "A" - SK Velká Bystřice "B"       47 : 17 (17 : 9)   

Hodnocení N. Menšíka trenéra družstva „A“: V domácím derby starších žáků v dalším mistrovském utkání, které bylo odehráno 1.5.2014, byl patrný věkový a fyzický rozdíl mezi oběma týmy. Zápas byl odehrán ve svižném tempu, bylo k vidění několik pěkných akcí na obou stranách.
Sestava a branky: Routner(br.), Hňátek(5), Spurný(5), Tesařík(9), Tkadleček(7), Dosoudil(11), Buršík(4), Menšík(6).

Hodnocení P. Vodičky vedoucího družstva „B“: Domácí derby dopadlo přesně podle očekávání a zápas měl jednoznačný průběh, fyzická, věková a herní převaha byla až příliš patrná. Nás potěšil nebojácný výkon Gryggiho v brance, který se se vztyčenou hlavou snažil likvidovat tvrdé střely, Mackova útočná aktivita (ale stále trpí zbrklostí při zakončení). Dobrý zápas odehrál Pepíno (než si ho našel odražený balón, který ho trefil do nosu). Ve druhém poločase stáhlo áčko dva hráče, ale na kvalitě jejich hry to nebylo vůbec znát a v poklidném tempu dotáhlo zápas do vítězného konce.
Hráči (branky): M. Grygar (br), J. Šudřich (br), T. Maceášik (7), A. Vodička (3), J. Jedenástík (2), F. Buršík (2), B. Možíš (1), Š. Souček (1), T. Foukal (1), J. Vysloužil, T. Dittrich, D. Schaffner, J. Jagelka


Ml. žáci "A": Centrum Haná - SK Velká Bystřice "A"               28 : 20 (14 : 7) 

Soupeř nastoupil bez zraněného Radka Flajsara, což mělo být citelné oslabení - nebylo!  Domácí hráli rychlou lajnu s kolmými náběhy, naši hráči nebránili, pouze stínovali, v útoku byli bez pohybu a bez chuti do hry. A tak jsme v sedmé minutě prohrávali 7:0! Poté se alespoň prosadili - Bobo ze spojky a Tony z křídla, ale to bylo v první půli téměř vše. Ve druhém poločase jsme zahráli trochu lépe, ale i tak zůstal náš herní projev daleko za očekáváním. Štěpek nastřílel pár branek z dálky (po odchozeném prvním poločase), prosadili se i ostatní hráči (Schaffi, Puchýř, Jirka Jagelka a dokonce i Kuba Preč). Hodně aktivní byl v útoku Fífa, ale v obraně pro změnu hodně špatný. Naopak dobře bránil Bobo, ale u něj zase chyběla útočná aktivita. Tonymu zvlhl střelecký prach a čtyřikrát za sebou nastřelil brankaře, na druhé straně jej věrně napodobil Jirka Jagelka. Z následných protiútoků jsme vždy inkasovali.

Takže debakl se vším všudy, a to nás ještě domácí pošetřili, když vystřídali Kubu Flajsara a dali nám tak možnost zkorigovat brankový rozdíl. Chválit lze někoho jen těžce, přijatelný výkon předvedli oba brankaři (Šudřa a Dittr), i když bez obrany to měli těžké, Bobo v obraně a Fífa ve druhé půli v útoku. A to je proti tak kvalitnímu soupeři žalostně málo!
Hráči (branky): J. Šudřich (br), T. Dittrich (br), B. Možíš (5), Š. Souček (4), F. Buršík (4), A. Vodička (3), J. Preč (1), J. Vysloužil (1), J. Jagelka (1), D. Schaffner (1), M. Grygar.

 

SOBOTA 3.5.2014:


St. žáci "A": 6.kolo ŽÁKOVSKÉ LIGY - Nová Paka                               3.místo

V sobotu 3.5.2014 se v Nové Pace uskutečnilo již 6.kolo Žákovské ligy starších žáků. Které pořádal oddíl HBC Continental Jičín Turnaje se zúčastnila družstva:

  • Dukla Praha 6
  • HCB Continetal Jičín
  • HC Zlín
  • SK Velká Bystřice

Výsledky našeho týmu:

SK Velká Bystřice – Dukla Praha                                                     13 : 28 (7 : 14)
V prvním utkání s největším favoritem celé soutěže byl očekáván velmi těžký zápas. Již první poločas ukázal, že soupeř má velmi kvalitní tým, se silnou střídačkou. V druhém poločase dostali větší příležitost všichni hráči, neboť jsme věděli, že rozhodující budou další zápasy. Soupeř předvedl moderní házenou a jasně zvítězil.

SK Velká Bystřice – Zlín                                                                      15 : 11 (6 : 4)
V dalším našem vystoupení  jsme již museli zvítězit, pokud jsme chtěli mít postupové šance. Soupeř měl před zápasem výhodu vítězství nad domácím týmem, přičemž předvedl velmi vydařený výkon. Zápas byl od začátku moc těžký, nám vyšel lépe úvod, kdy jsme vedli 6:2. V průběhu utkání soupeř snížil až na rozdíl jediného gólu. V utkání, které bylo dosti tvrdě hrané, jsme dokázali bojovností dotáhnout zápas do vítězného konce a připsat si důležité 2 body.

SK Velká Bystřice – Jičín                                                                  20 : 23 (9 : 17)
V posledním našem utkání jsme narazili na domácí hráče, kteří neměli ještě žádné vítězství a potřebovali nutně bodovat. Zápas byl odehrán v rychlém tempu, přičemž nám nevyšel vůbec 1.poločas, který jsme jasně prohráli a s našim postupem to vypadalo velmi špatně. V poločasové přestávce jsme si v klidu v šatně rozebrali dosavadní průběh zápasu a řekli si, co budeme hrát dále. V 2.poločase jsme se naše hra značně zlepšila a pomalu jsme začali snižovat náskok soupeře až ke konečnému výsledku, který nám zaručil postup z této skupiny do finále soutěže, společně s vítězem Dukla Praha a domácím týmem Jičín. Do finále se nedostal tým ze Zlína a to pouze rozdílem několika gólů.

K turnaji odjížděl náš tým oslaben o 2 hráče základní sestavy, pouze se 3 hráči na střídačce, přičemž 2 byli mladší žáci a jeden po vleklém zranění. Pro celý tým byl turnaj velmi náročný, zejména pro klíčové hráče, kteří odehráli v podstatě bez střídání, což v tak těžkých zápasech se jednalo o obdivuhodný výkon. Velmi příjemný a kvalitní výkon předvedli mladší žáci Vodička a Souček a svou hrou a přístupem jasně dali najevo, že jsou  velmi platnými hráči pro družstvo.

Celý tým si zaslouží velký obdiv a uznání za předvedený výkon, bojovnost a odhodlání, které značí  postup mezi nejlepších 6 týmů z celé České republiky. Finále si zahrajeme se špičkou házené starších žáků a to s týmy Dukla Praha, Plzeň, Karviná, Jičín, Ivančice
ve dnech 30.5. -1.6.2014 v Karviné.
Postup mezi nejlepších 6 týmů je neskutečný úspěch a za předpokladu, že budou hrát všichni hráči, můžeme ještě překvapit.


Sestava a branky: Routner(br.), Hňátek(6), Maceášik(3), Vodička, Souček(4), Spurný(5), Tesařík(5), Tkadleček(7), Buršík, Menšík(18).


Mini mladší "A": Turnaj v Žeravicích

Další turnaj, který absolvovali mladší minici „A“ se konal 3.května v Žeravicích. Družstvo se skládalo z šesti hráčů, takže si všichni opět pořádně zahráli. Na zač4átku nás trochu trápilo nedostatek dravosti a špatná obrana. Zápas od zápasu se ale hráči opět otrkávali a hra se zlepšovala. Dokonce i Aničky, které měly premiéru přemohly strach a předvedly velmi hezké výkony, za které si zaslouží pochvalu. V posledním zápase, který uzavíral sobotní turnaj předvedli ale všichni svou bojovnost. Vzali si k srdci naše rady a vyvarovali se chyb, které doposud dělali. Přihrávky byly přesné, střelba umístěná a vyplatila se osobní obrana. Děkujeme proto všem mini hráčům za předvedené výkony a rodičům za fandění.


Mini mladší "B": Turnaj v Olomouci na Zoře

V sobotu hráli další turnaj mini mladší na ZOŘE pořádané STM. Turnaje se zúčastnila družstva STM, Litovle, ZORY a naše. Hned první utkání ukázalo, že práce s obranou na tréninku se vyplácí. Všichni hráči bránily, seč jim síly stačily a já jsem byl s obranou spokojen. V útoku se prosazovali postupně také všichni hráči a to je to, co jsem od týmu chtěl. Přesto že nám chyběly některé opory, bylo nás na hřišti vidět a všichni si zahráli, až to pro někoho bylo moc. Co se týká fyzické přípravy, tak ta nás bude čekat na letním soustředění. Takže když shrnu celý průběh turnaje, tak chci všechny pochválit za dodržování pokynů a předvedený víkend.


Mini starší "A": Turnaj v Hranicích

V sobotu jsme zajížděli do Hranic k dalšímu mistrovskému turnaji. Hrálo se od 9.00hodin v hale, bez počítání skóre a dalšími soupeři byli Sokol Horka, SK Žeravice, Cement-lišky a Cement Hranice A. Hrací doba - 2x8minut.
Naši hráli v sestavě: Kuba Salašný, Honza Grygar - brankaři a v poli Matouš Pečínka, Vojta Pečínka, Štěpa Slepica, Paťa Markvart a Kája Kobliha. První zápas jsme hráli s Horkou a kluci bojovali příkladně, což při prvním zápase nebývá pravidlem. Všichni si s chutí zahráli.
Druhý západ s SK Žeravicemi jsme zahráli opět v pohodě, Matouš Pečínka jako nejzkušenější dobře rozhazoval míče spoluhráčům a ti neomylně zakončovali.
Třetí zápas s Cementem Hranice byl trochu náročnější. Soupeř hrál hodně ostrou osobní obranu. My jsme se s hrou soupeře postupně vyrovnali a ve druhé polovině jsme měli mírně navrch. Podobný byl průběh posledního zápasu s Cement-lišky.Tam už jsme byli na agresivní osobní obranu připraveni.

Myslím, že osobní obrana soupeře z posledních dvou zápasů byla na hranici pravidel a naši si odnesli ze zápasu pár šrámů, ale co tě nezabije, to tě posílí a občas je potřeba hrát takové zápasy. Takže závěrem je třeba klukům poděkovat za vzornou reprezentaci oddílu.


Mini starší "B": Turnaj v Olomouci na Zoře

V Olomouci sehrálo naše družstvo B turnaj v hale DHK Zora. Opět zde bylo 5 družstev. Mimo nás a pořádajícího STM Olomouc, STM UP Olomouc, Tatran Litovel A a B. Hrálo se 2x8minut s počítáním skóre. Naše družstvo nastoupilo v sestavě: brankaři Honza Grygar a Kuba Salašný, v poli Vojta Haderka, Adam Katinger, David Soška, Tom Juračka, Honza Máron, Ondra Matoušek a Vojta Krempl. První zápas jsme s STM Olomouc prohráli 6:9. Byla to zasloužená prohra. V útoku to byl festival neproměněných šancí a to rozhodlo. Druhý soupeř byl Tatran Litovel B. Tady se naši probudili a s přehledem vyhráli 19:3. Třetí zápas nás čekalo družstvo Tatranu Litovel A a následovala zbytečná prohra 14:16. Obrana hrozná, kluci hráli hodně špatnou nedůslednou obranu a když k tomu přičteme neproměněné šance a špatné zpracování míče, výsledkem byla prohra. Poslední zápas jsme odehráli s STM UP Olomouc. Průběh zápasu opět nebyl ideální a kupili jsme hodně chyb. Přesto jsme ale soupeři nedali šanci a vyhráli 20:12.
Celkově jsme obsadili 3.místo za STM Olomouc a Tatran Litovel A. Od turnaje jsme čekali víc, obzvlášť, když nám pomáhali někteří hráči, kteří už hrávají za mladší žáky, i když věkem jsou minici. Ale každý zápas je jiný. Kluci bojovali, ale bohužel někdy se nedaří. Všem patří pochvala za bojovnost, i když výsledek nebyl vždy ideální.


Ml.žačky: SK Velká Bystřice - DHK Litovel                                  11 : 12 (4 : 9)

V sobotu naše mladší žačky přivítaly na domácím hřišti družstvo DHK Litovel a šlo o přímý souboj o druhé místo v tabulce. Od začátku však bylo jasné, že je vše špatně, dostávali jsme laciné góly a holky nebyly schopny ubránit neustále stejnou kličku hostujících spojek. V útoku jsme byli nedůrazní, bez rychlosti a bojovnosti. Poločas jsme jednoznačně prohráli 4:9. Do druhého poločasu však nastoupilo úplně jiné družstvo. Konečně jsme začali bránit a pomalu jsme začali dotahovat náskok soupeře. Ve 13. minutě se nám podařilo vyrovnat na 11:11. Bohužel od té doby jsme začali být v útoku opět bezradní, přestali jsme hrát to, co nám celý druhý poločas vycházelo a do konce zápasu jsme již neskórovali. Konečná výhra hostí o gól je tak naprosto zasloužená. Bohužel doplácíme na to, že v týmu nemáme individualitu (jako mají ostatní týmy), která by dávala 10 branek za zápas a která by v rozhodujících chvílích dokázala vzít odpovědnost na sebe. Na druhou stranu jsme rádi, že branku je u nás schopen dát opravdu kdokoliv a náš tým (asi jako jediný) není závislí na jedné případně dvou hráčkách.
Holky je potřeba za druhý poločas pochválit, ale musíme si uvědomit, že bojovat 15minut na vítězství v zápase nestačí!!! Cestu za druhým místem jsme si tak zkomplikovali a musíme se tak ohlížet na výsledky soupeřů.

Sestava: Bílková K., Konečná M.(1), Maráčková M., Vláčilová V., Hühnelová A.(1), Spurná K.(5), Krejzlíková E., Nováková J., Hühnelová E.(1), Kratinová H.(3)


St.žačky: SK Velká Bystřice - Zlín "B"                                     16 : 24 (11 : 12)  

Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, v prvním naše holky bojovaly a snažily se - skóre 11:12, ve druhém sklopily hlavy a odevzdaně čekaly na konec zápasu. Přestaly se pohybovat a soupeřky, které nám evidentně chtěly vrátit domácí prohru, toho náležitě využily. Pasívní ustrašená hra krajních spojek, neexistující křídla a neviditelný pivot. Škoda, protože Zlín je soupeř, který hraje a tvoří, proti kterému se holky zatím vždy dokázaly předvést a ukázat, že něco dovedou. Mnohem víc než výsledek mě mrzí špatná komunikace mezi hráčkami a neochota si pomáhat.
Hráčky a branky: V. Mikulášková(12), S. Konečná(1), M. Vičarová(1) L. Žáková(1), H. Moťková (1), M. Vachutková, K. Spurná, K. Koudeláková, L. Mikulášková(br.)

 

Ml.dorost: Sokolnice - SK Velká Bystřice                                29 : 27 (17 : 12) 

V posledním venkovním zápase sezóny jsme zbytečně prohráli. Po vyrovnaném úvodu zápasu, kdy vyrovnaný stav byl především zásluhou našich neproměněných šancí a také nedůslednou obranou domácí získali v závěru poločasu rozhodující náskok, který se nám již nepodařilo zlikvidovat. I ve druhém poločase jsme neproměňovali vyložené šance a z brankaře domácích jsme udělali hvězdu. 
Sestava: Vykoukal M., Samiec S.(4), Divila V.(1), Kubeša L.(4), Šiška D.(3), Jureček M.(3), Hanzlíček M.(2), Svobodník J., Hlaváč P.(10), Sečka J.

 

NEDĚLE 4.5.2014:


Ml.žáci "A": Uničovo - SK Velká Bystřice                                     8 : 28 (4 : 13)  

Za slunného počasí jsme na venkovním hřišti v Uničově potvrdili roli favorita a v poklidném tempu jsme zápas dovedli k jasnému vítězství. Velmi dobře se vyspal Tony, který hýřil aktivitou a chutí střílet branky (10), k němu se přidal Fífa se Štěpkem, ti pálili především z dálky. Protože většina branek padla po rychlých útocích, nevyužívali jsme tentokrát nacvičené signály. V brance odvedli dobrou práci Dittr a Kuba Preč, ale u něj musíme stále pracovat na házení trháků. Ve druhé půli jsme hráli obranu 2 + 4, ale tentokrát nám to moc nefungovalo a musíme se jí na trénincích více věnovat.
Hráči (branky): T. Dittrich (br), J. Preč (br), A. Vodička (10), Š. Souček (7), F. Buršík (6), B. Možíš (2), J. Šudřich (2), D. Schaffner (1), J. Vysloužil, M. Grygar.


Ml.žáci "B": STM Olomouc 2001 - SK Velká Bystřice "B"     31 : 12 (14 : 5)   

Další utkání jsme sehráli na hřišti STM Olomouc. Náš soupeř byl velkým favoritem, čemuž odpovídá počet obdržených branek, a to 31. Na rozdíl od předcházejícího utkání proti tomuto soupeři hráli naši hráči sebevědoměji a využívali zejména možnosti náskoků z křídel, které velmi dobře proměňovali v branky,  Adam Katinger (5 branek) a David Soška (2 branky) a Vilda Zedník (1 branka). Soupeř na začátku utkání zkoušel obranu jen v 5 hráčích, poté síly na hřišti vyrovnal. V brance velmi dobře zachytal Vojta Haderka, brankově se v poli dále prosadili Vojta Zácha (2branky), Rosťa Černý a Matouš Pečinka (po 1 brance). Neproměněné sedmičky po jejich vybojování měli Hynek Dvořák 2 a Vojta Pečinka 1.


St.žáci "B": SK Velká Bystřice "B" - Uničov                             26 : 35 (15 : 19) 

Zápas jsme jako domácí odehráli netradičně v Uničově. Začátek nám vyšel nadmíru dobře a ještě v jedenácté minutě jsme vedli 7:5. Stejně jako vloni jsme hráli osobku na uničovské střelce Borůvku a Čekela, na které jsme nasadili naše křídla, především Tonyho s Bohouškem, které doplňovali Schaffy, Fouky, Kuba Preč a Dittr. V útoku nám vycházely nacvičené signály a rychlé útoky. Dobře zahrali oba pivoti Schaffy a především Puchýř, kterému zápas vyšel parádně! Na spojce zářil aktivní a důrazný Macek, který navíc několikrát uvolnil v pivotu již zmiňovaného Puchýře. Na druhé spojce se vystřídali utočně naladěný Pepíno a kombinačně výborný Fífa a na krajích se prosazovala naše křidýlka - stálice Tony a Bobo, zlepšující se Fouky a Kuba Preč s Dittrem. Ze středu vše dirigoval Štěpek, který se tentokrát prosazoval i silově, střílel z dálky, přičemž hlavně podstřelem několikrát nachytal soupeřova brankaře. Našim gólmanům není moc co vytknout, naopak oba dva (Šudřa i Gryggi) předvedli několik pěkných zákroků. I když jsme nakonec prohráli, což se se silovým soupeřem dalo čekat, musíme všechny hráče bez vyjímky pochválit za hezky odehrané utkání a hlavně za chuť do hry a bojovnost!
Hráči (branky): J. Šudřich (br), M. Grygar (br), Š. Souček (6), J. Jedenástík (5), T. Maceášik (4),J. Vysloužil (3), A. Vodička (3), B. Možíš (2), T. Foukal (2), J. Preč (1), F. Buršík, D. Schaffner, T. Dittrich.  


Muži "B": Uničov - SK Velká Bystřice "B"                                27 : 26 (12 : 15) 

Díky tomu, že „A“ tým čekal rozhodující zápas v Napajedlech tak jsme se vypravili do Uničova jen s těmi hráči , které se nám podařilo sehnat a někteří z nich házenou nějaký ten týden nehráli. V prvním poločase se nám podařilo vcelku lehce domácí přehrávat, ale ve druhé půli se projevila absence alespoň jednoho hráče protože jsme museli celou dobu improvizovat a odehrát zápas bez klasického pivota. Stálo nás to hodně sil a ty na závěr chyběly. V posledních vteřinách jsme sahali po vyrovnání, ale nepodařilo se brankaře domácích překonat a tak domácí trošku nezaslouženě vyhráli. Velkou postavou Byl Jirka Barvíř , který své mladší spoluhráče dirigoval a usměrňoval. Slušný zápas odehrál po delší době hrající Petr Polách, tradičně chytal výborně Karel Hliněný a z Honzy Hliněného měl soupeř tak nahnáno, že se celou druhou půlku od něj nehnul hlídač ani na krok. Spolehlivým exekutorem sedmiček byl tentokrát Michal „Jarda“ Machynek, který všechny tři spolehlivě proměnil, místní zapisovatel mu však jednu upsal se stejnou elegancí jako uměl ovládat časomíru.
Sestava: Hliněný K., Vodička Š., Barvíř J.(1), Atyafi E.(3), Zeman M.(4), Elsner R.(3), Hliněný J.(7), Machynek M.(4), Polách P.(3), Jakl L.(1) 


Muži "A": Napajedla - SK Velká Bystřice "A"                          24 : 25 (12 : 13) 

Zápas, ve kterém šlo o hodně. Byli jsme si vědomi, že případný neúspěch by nám s největší pravděpodobností zavřel dveře k vítězství v naší soutěži. Domácí zase naopak věděli, že v případě úspěchu poskočí v tabulce ze třetího místa a mohou se o celkové prvenství ještě ucházet. Od začátku zápasu se do nás domácí pustili a šli vcelku jednoduše do vedení. Znali jsme sílu jejich spojek, a přesto jsme dostali několik gólů právě od těchto hráčů. Ale po několika minutách se rozchytil a do konce zápasu nás držel nad vodou Petr Machalík. Naši hráči tentokrát nepodlehli panice (jak bývalo zvykem na několika venkovních zápasech), ale trpělivou hrou založenou na bojovnosti a důrazu v obraně začali zvolna obracet výsledek v náš prospěch. V zápase jsme se dostali až do čtyřbrankového vedení, nicméně soupeř byl natolik dobrý, že se mu podařilo pár minut před koncem srovnat na stav 22:22. Během následujícího útoku hráč domácích fauloval a šel si sednout na dvě minuty a nám se podařilo jít zase do vedení. Ve snaze o vyrovnání zahrál hráč domácích nohou a lavička domácích protestovala tak vehementně, že byl vyloučen další hráč domácích. Následnou přesilovku jsme dokázali zužitkovat a šli jsme do rozhodujícího vedení. Domácí potom ještě zdramatizovali závěr, když se jim podařilo pár vteřin před koncem upravit stav na konečných 24:25. Bohužel jsme mohli být v průběhu zápasu klidnější, kdybychom využili množství šancí ,včetně tří neproměněných sedmiček.
To co sedělo po zápase přímo na ploše před zraky celých 47 !!! fanoušků z nichž bylo asi 20 našich se nedá jen tak zapomenout.Asi  150cm veliký a zrovna tolik vážící trenér domácích nás všechny napadal nejprve slovně a potom i fyzicky naše hráče. Kdyby jej neodvedli domácí hráči padlo by mu asi více facek než při závěrečném potlesku našich fandů. Nutno ocenit hráče domácích, kteří ač prohráli  na rozdíl od svého vedení toto vzali sportovně a dokonce nám i někteří poblahopřáli. To, že domácí funkcionáře ani nenapadlo nám po zápase podat ruce nám ani tak moc nevadilo spíš jsme to brali s úsměvem stejně jako dva nesmírně důležité body.
Tentokrát nebudu chválit jednotlivce a určitě bych našel ty, kteří by si to zasloužili, ale tentokrát patří nejen pochvala, ale i  poděkování naprosto všem, jak na lavičce, tak i v hledišti a o tyto body se zasloužili všichni rovným dílem.

Na zpáteční cestě se opět po dlouhé době objevila Anča držka plechová a opět jsme se byli všichni podívat jak dědovi Logojdovi dupou králíci a další podobné veselosti.

Na závěr patří prosba celého týmu rodičům Elišky – odpusťte jí ten pozdní návrat, bez ní to by to u nás nešlo. Vraťte jí mobil, notebook a pouštějte ji zase dělat časomíru a hlavně fandit. Vždyť se můžete klidně  přidat a jet příště s námi ………. třeba hned v dalším kole do Hranic  !!!!   

Sestava: Machalík P., Hliněný K., Wolf P.(5), Wolf M., Pörsök P.(5), Švébiš O.(5), Dostál O.(5), Karban M.(1), Balon R., Strádal J., Elsner R., Machynek M., Martinásek I.(2), Mézl R.(2)



Ženy: SK Velká Bystřice - SK UP Olomouc                             16 : 25 (7 : 14)  

Poslední utkání sezóny 2. ligy žen zhodnotila 3. nejlepší střelkyní soutěže S. Kumrová:  
V prvním poločase se nám bohužel nedařilo plnit úkoly, které jsme si před zápasem daly. Neproměněné šance a hektická obrana přispěly k tomu, že poločas byl 7 : 14. Ve druhém poločase jsme začaly plnit pokyny a okamžitě se to projevilo ve hře. Snažily jsme se dotahovat. O čemž svědči i stav, který ukazoval ve 22 min. 15:19. Bohužel však ani to nestačilo na kvalitního soupeře, kterým UP Olomouc zajisté je.

 

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV
8.5. doma ml.žáci "B"    9:30  s STM Olomouv 02
ml.žáci "A"  10:45  s STM Olomouc 01
10.5. doma ml.dorost  15:30  s Ivančicemi
muži "B" 17:30  se Senicí n. H.
venku mini ml. "B"   9:00  turnaj v Litovli (Tatran)
ml.žačky   9:00  v Olomouci s Holečkovou
ml.žáci "A" 10:15  v Olomouci s STM Olomouc 02
mini st. "A" 11:15  turnaj v Litovli (Tatran)
st. žáci "B"  14:30  v Olomouci s STM Olomouc "A"
11.5. venku ml.žáci "B"   9:00  v Senici n. H.
st.žáci "A" 10:30  v Uničově
muži "A" 12:30  v Hranicích s Hranicemi "B"
mini ml. "A" 14:30  v Horce n. M.
mini st. "B" 14:00  v Hranicích

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook