Zpravodaj č. 28/2014

SOBOTA 1.11.2014:

 
Ženy: Velké Meziříčí - SK Velká Bystřice                                 38 : 19 (19 : 11)

Velká Bystřice odehrála další nepovedený zápas, tentokrát ve Velkém Meziříčí. Obrana hráček Bystřice je otevřená a soupeřky toho využívají. První poločas skončil 19:11 pro domácí. Bystřice zápas vzdát nechtěla, ale po několika neproměněných vyložených šancích, začala přebírat roly poraženého. Obrana se o něco zlepšila, ale v útoku se hráčky nedokázaly prosadit. Hodně střel padalo brankařce soupeře do rukou a následovaly rychlé trháky. Hráčky Bystřice nestačily soupeřkám a často za to byly trestané nejenom dvouminutovým trestem, ale i proměněnou brankou. Výsledek zápasu byl alarmující 38:19. Snad Velká Bystřice konečně najde recept na soupeře a potvrdí, že v této skupině mají co předvést a že začátek sezony nebyla jenom náhoda.
Sestava: Nováková A.(br.), Kobylíková J.(1), Hlaváčková K.(1), Kadlecová O.(1), Macharáčková J.(1), Zemanová R.(4), Žahourová E.(3), Sršňová K, Pavlincová I.(3), Košová K., Kumrová S.(1), Begalová A.(4)

 

NEDĚLE 2.11.2014:


Mini mladší: Turnaj ve Velké Bystřici

V  neděli 2.11.2014 se u nás ve Velké Bystřici odehrál další turnaj mladších mini. Turnaje mini mladších se zúčastnila tyto družstva TJ Senice na Hané a DHK Zora Olomouc, hrálo se na jedno hřiště a skóre se nepočítalo. Všechny děti se moc snažili, určitě je pořád co vylepšovat, ale šlo vidět, že děti bojují a snaží se. Na konci turnaje se konaly dovednostní soutěže. Děkujeme všem rodičům a příbuzným za podporu a fandění, doufáme že se v neděli 9.11. opět potkáme na Letné na dalším domácím turnaji.


St. žačky: SK Velké Bystřice - Lesana Zubří                              14 : 24 (6 : 11)

Těžko se mi tento zápas hodnotí, protože holky hrály bez střídání, ale i přesto negativa jasně převyšují pozitiva. S takovým soupeřem se o deset branek prohrát nemá. Jenže když soupeřkám dáme 20 ztracených míčů a nedokážeme proměnit trháky a na naší pravé straně se nebrání, tak nás jasně porazí i takový tým. Navíc jsme opět hráli bez srdíčka a nasazení. Snad se brzy všichni marodi uzdraví a budeme moci ukázat, že házenou trochu umíme a hrajeme ji rády!!!
Hráčky a branky: Žáková L.(4), Vičarová M.(3), Moťková H.(2), Mikulášková V.( 2 jen 7m hody), Koudeláková K.(1), Černá K.(1), Kratinová H.(1), Konečná S., Bílková K.(brankařka)


Ml. žáci "A": SK Velké Bystřice - Hranice                                       22 : 8 (11 : 3)

V neděli jsme přivítali v nadstavbové části o 1. - 4.místo, čtvrtý celek tabulky Cement Hranice. Do zápasu jsme nastoupili v naší nejsilnější sestavě, která nám postupem času vypracovala pěkný náskok 10 : 2. V 10-té minutě jsme mohli střídat další hráče z lavičky. Musíme říci, že nás mile překvapili svou pestrou hrou. Jak v obraně, tak v útoku si vedli velice dobře. Náš soupeř v podstatě střílel jen z větší vzdálenosti a nepřesně. Poločas skončil za stavu 11 : 3. Ve druhém poločase si s chutí zahráli všichni kluci a navíc se nám rozchytal v brance Vojta Zácha, který kromě sedmiček pochytal snad vše co na něj šlo. Chtěl bych pochválit všechny hráče, protože hráli pozorně v obraně. V útoku to chvílemi vypadalo, jako kdyby nám to šlo "samo". Nakonec se zmíním, alespoň o některých. Tony hrál jak v obraně, tak i v útoku výborně. Fifa v obraně super v útoku neměl tolik příležitosti. Matouš v obraně super v útoku skvělý pohyb a pěkná rozehrávka. Bobo opět kvalitní hra, dobrý pohyb, střelba a obrana. Ale to bych mohl pokračovat dál a dál u ostatních. Nakonec, Vy kteří jste přišli fandit, jste to mohli posoudit sami. Prostě nedělní odpolední zápas nám vyšel po všech stránkách. Jen tak dále kluci ....
Sestava a branky: Zácha V., Grygar M., Vodička A.(7), Možíš B.(6), Buršík F.(2), Černý R.(1), Pečinka M. (1), Vysloužil J. (1), Dzierzava J. (1), Schaffner D. (1), Haderka V. (1), Jagelka J. (1),Zedník V., Dvořák H.

 

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV
8.11.. doma ml. dorost 13:30  s Litovlí
st. dorost 15:30  s Litovlí
muži 17:30  s Hranicemi "B"
venku st. žačky 10:15  v Olomouci se Zorou
st. žáci 13:30  v Olomouci s STM "A"
9.11.. doma mini mladší   9:00  turnaj Na Letné
mini starší 11:00  turnaj Na Letné
ml. žáci "A" 13:00  s Žeravicemi
venku ženy 11:00  v Pardubicích
ml. žáci "B" 16:00  v Olomouci s STM 2003

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook