Zpravodaj č. 23/2011

SOBOTA 10.9.2011

 

Muži A:  Turnaj mužů v Prostějově

Výsledky:  

  • SK Velká Bystřice – Rožnov p. R.       27 : 21
  • SK Velká Bystřice – Prostějov            31 : 24
  • SK Velká Bystřice – Přerov „B“          25 : 13

 

Konečné pořadí:   

  1. SK Velká Bystřice
  2. Rožnov p. R.
  3. Prostějov
  4. Přerov „B“

Sestava: Vydra M., Langer J., Steiger M.(11), Strádal J.(9), Pazdera J.(1), Mičola J.(13), Mézl R.(11), Balon R.(17), Wolf M.(4), Wolf P.(13), Machýnek M.(5).

 

Mini mladší:  Turnaj v Olomouci v hale DHK

Družstvo mini mladší se zúčastnilo prvního mistrovského turnaje v Olomouci v hale DHK Zora Olomouc. Další účastníci byli Tatran Litovel, STM Olomouc a DHK Zora Olomouc.

Ve všech zápasech jsme prohráli. Soupeři byli ve všech směrech lepší. Naši kluci působili zakřiknutým dojmem.

Výsledky: 

  • Tatran Litovel - SK Velká Bystřice                  14 : 1
  • STM Olomouc - SK Velká Bystřice                 12 : 1
  • DHK Zora Olomouc  - SK Velká Bystřice          9 : 4

Sestava: Horáček A., Katinger A., Slepica Š., Hunkes M., Kobliha K., Mikisek F.,Soška D.

 

Ženy:  Paskov – SK Velká Bystřice                                          19 : 20 (7: 8)

Začátek utkání byl se spoustou střeleckých nepřesností. Tvrdá obrana domácího mužstva nám dělala spoustu problémů v útoku a střelba byla provedena často bez přípravy. Poločas skočil 7 : 8. Druhý poločas začal červenou kartu pro Jiroušovou P., což byl důsledek chyb v obranné činnosti. Utkání se neustále přelívalo na jednu nebo na druhou stranu. V závěru byla proti nám nařízená sporná sedmička za běžný obranný zákrok při střelbě, která znamenala vyrovnávací branku minutu před koncem utkání. Deset sekund před koncem utkání to vzala na sebe zkušená hráčka Paráková K. a dala vítězný gól. Nejlepší hráčkou na hřišti byla  Fabíková M. s 9 brankami, z toho 3 branky vstřelila se sedmiček. 4 branky vstřelila Kumrová S., 3 branky Hovorková M. a po 2 brankách Macharáčková J. a Paráková Klára.
 

 

NEDĚLE 11.9.2011

 

Mini starší A:  Turnaj v Olomouci na Heyrovského

Naše mužstvo hrálo svůj první turnaj na Heyrovského v Olomouci. K utkání jsme vyjeli jen s torzem hráčů. Chybělo nám z různých důvodů snad 10 hráčů, co chodí pravidelně na trénink !!! I když tomu trenér před  moc nevěřil podařilo se v turnaji vyhrát. Poslední zápas o první místo s STM Olomouc „B“ byl velice vyrovnaný a nervózní a skončil naším těsným vítězstvím 9 : 8

Výsledky:

  • SK UP Olomouc „B“ - SK Velká Bystřice „A“              4 : 15
  • STM Olomouc „B“  - SK Velká Bystřice „A“                8 :  9
  • SK UP Olomouc „A – SK Velká Bystřice „A“             11 : 16

 

Konečné pořadí:

  1. SK Velká Bystřice „A“
  2. STM Olomouc „B“
  3. SK UP Olomouc „A“
  4. SK UP Olomouc „B“

 

Sestava: Zedník V.(br.), Jagelka J.(20), Možíš B.(17)., Maráčková M., Šebíková A.(1), Rášová A.(2), Buršíková K.

Závěrem musíme poděkovat všem hráčům za bojovnost a statečnost, když hráli proti soupeři o hlavu většímu.

 

Muži B:  Senice n. H. - SK V. Bystřice „B“                                33 : 31 (18 : 16)

Bohužel se naši hráči nedokázali vyrovnat nástrahám antukového hřiště a ani výborný výkon brankaře J. Langera nedokázal zabránit výhře domácích. Doplatili jsme na velké množství chyb, které částečně vyplynuly z nedodržování pokynů trenérky a částečně z nezodpovědného přístupu a také z alibismu některých hráčů. Slušný výkon kromě J. Langera podali P. Wolf, M. Wolf , T. Moskalenko aj. Strádal. Ostatní bohužel byli tentokrát jen do počtu. Výjimkou byli brankaři J. Juráň a M. Šimonkin , kteří do zápasu nezasáhli.

Sestava střelci : Hliněný J.(2), Wolf P.(9), Wolf M.(6), Machýnek M.(1), Klobouček O.(1), Moskalenko T.(8), Strádal J.(4), Jurák J., Šimonkin M., Langer J., Loun J., Zeman M.

Závěrem musíme poděkovat našim příznivcům z řad družstva žen a mužů, kteří přijeli naše družstvo do Senice povzbudit.

 

Ml. žáci:  Senice n. H. - SK V. Bystřice                                     1 : 35 (0 : 15)

V neděli 11. 9. jsme vyrazili do Senice k prvnímu mistráku letošní sezóny. Byli jsme zvědaví, jak jsme na tom po letní přípravě a jak jsme schopni zúročit tréninkovou práci v ostrém zápase. Domácí tým však nastoupil s pouhými šesti hráči včetně gólmana a tím předurčili vývoj zápasu. Když bylo po pěti minutách jasné, že nikdo další nedorazí, stáhli jsme i my jednoho hráče z pole. I tak byl zápas zcela v naší režii a po začátečním zastřelování se jsme v utkání jasně dominovali. Celý zápas byl odehrán ve vysokém tempu, kterému domácí (bez hráčů na střídání ) nemohli stačit. Na brankovištích se toho tentokrát moc neodehrálo, po zisku míče následovaly vždy rychlé útoky. Z jednotlivců nelze nikoho vyzdvihnout, všichni makali naplno do konce, a to i přesto, že výsledek byl jednoznačný.
Hráči (branky):  Routner J.(br), Spurný T.(10), Souček Š.(6), Buršík T.(5), Buršík F.(4), Jedenástík J.(4), Maceášik T.(2), Šípek K.(2), Vodička A.(1), Běhálek J.(1), Vysloužil J., Hartl J..

 

St. žáci:  STM Olomouc - SK V. Bystřice                                16 : 18 (8 : 11)

V neděli 11.9.2011 sehrálo družstvo st. žáků první mistrovský zápas na horké půdě v Olomouci. Zápas, ve kterém jsme od počátku vedli rozdílem 1-2 gólů, byl velmi vyrovnaný, rychlý, dramatický. Naši hráči předvedli velmi disciplinovaný výkon o čemž svědčí pouze jedna žlutá karta. I když všichni hráči bojovali a snažili se, je na místě vyzdvihnout výkon brankáře Vykoukala a hráčů Tkadlečka, Padalíka, Mádera, Tesaříka a Menšíka, kteří zápas odedřeli a svým výkonem strhli ostatní hráče k výkonu, který znamenal zasloužené vítězství v tomto těžkém zápase s kvalitním soupeřem.
Sestava : Vykoukal(br.), Máder(1), Divila, Padalík(5), Kůrek, Majer(1), Sečka, Prošvic, Tesařík(2), Hňátek, Tkadleček(2), Menšík(7).

 

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook