Zpravodaj č. 32/2012

SOBOTA 2.12.2012:


Muži „A“: Trnávka - SK Velká Bystřice                              30 : 28 (14 : 15)

Do zápasu vstupovali hráči s pokyny hrát rychlou házenou, důsledně bránit nejlepšího střelce domácích a hlavně proměňovat šance. Paradoxně bylo během zápasu vše naopak. Nedali jsme ani jeden gól z rychlého útoku (jen jsme několikrát rychle odevzdali svými chybami míč domácím).  Nejlepší střelec domácích nám dal 14 gólů !!!! A naše šance skončili asi desetkrát na tyčích domácí branky.

Zápas začal a než jsme se nadáli prohrávali jsme 4:0. Poprvé jsme branku trefili asi v šesté minutě a náš první gól padl v čase 7.10. Přesto se nám podařilo výsledek otočit a poločas vyhrát 14 :15. Začátkem druhé půle jsme průběžný výsledek vylepšili na 14:16, ale při další šanci nám nebyl uznán gól za údajný přešlap a od tohoto okamžiku jsme se začali trápit a  domácí začali zápas pomalu otáčet. Srážely nás vlastní zbytečné chyby a spousta neproměněných šancí. Naopak střelec domácích Hanzelka, když si usmyslel dát gól tak nám ho dal. Našim nejlepším hráčem byl Radek Balon autor devíti branek. Na obraně bojoval jako vždy Radek Mézl a velice slušný zápas odehrál na domácí palubovce Dan Přepal, ale i jeho šest gólů nestačilo. Bohužel příliš mnoho chyb a nutno si otevřeně přiznat, že se jednalo ve většině  o chyby školácké nás připravilo o vítězství v tomto velmi důležitém zápase. 

Sestava a střelci : M. Wolf(1), P. Pörsök(1), M. Zeman(2), O. Dostál (5), J. Skřídlo(2), R. Balon(9), J.Strádal(1), V. Schneider, J. Macháček, P. Machalík, D. Prepsl(6), M. Vydra, R. Mézl(1) 

 

St. dorost: Rožnov p. R. - SK Velká Bystřice                       44 : 15 (22 : 6)

V neděli jsme se vydali na dlouhý, téměř večerní, výlet do Rožnova. Soupeř je
na prvním místě tabulky a v zápase nám dal jasně najevo proč. Vysoká kvalita soupeře a absolutně odevzdaný výkon našich hráčů udělal z utkání opravdu jen dlouhý a zbytečný výlet. Kluci byli úplně odevzdaní, nebojovali, největší opory odehrály polovinu toho, co opravdu umí. Po předchozích dvou slibných kolech jsme zase odehráli zápas jen proto, aby byl odehraný a mohl se zapsat nějaký výsledek. Je potřeba, aby si hráči už konečně uvědomili, že hrát a odevzdat kvalitní výkon mají v každém zápase, jinak je zbytečné, abychom na zápasy jezdili.

Sestava a střelci : Klobouček M.(3), Mistera J., Nábělek F., Ochmann P.(2), Jureček M.(1), Dunaj Š.(4), Atyafi E.(2), Gardián A., Svobodník J.(1), Sedláček J.(1), Vodička Š.

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook