Zpravodaj č. 2/2018

SOBOTA 3.2.2018:

 

Mini mladší: Turnaj v Žeravicích 

V sobotu 3.2. se přihlásili naši mladší minici na turnaj do Žeravic. Zúčastněná družstva: Žeravice A, Žeravice B, Holešov a Velká Bystřice. Nebyl to nijak velký turnaj, ale na rozehrání v novém roce to stačilo. Hrálo se v hale u hřiště a turnaj byl slušně zorganizovaný.

Za družstvo Velká Bystřice hráli: Matěj Schneider, Kryštof Potůček, Pavel Slepica, Denis Miklík,Tomáš Tomanec, Dája Pazderová, Radim Koreczký a Kuba Mádr

Hrálo se 2x10minut. První zápas jsme hráli proti Holešovu. Přes počáteční nesrovnalosti - než jsme zjistili, kde jsou lajny to byl nakonec slušný zápas s výhrou 25:11.

Hned následoval druhý zápas proti Žeravicím A, které jsme porazili 24:10.

Po tomto zápase byla soutěž jednotlivých družstev ve střelbě na cíl. Bohužel naše muška nebyla přesná a my skončili za domácími Žeravicemi na druhém místě.

Jak je patrné z výsledků, soupeře jsme jasně přehráli a celý turnaj vyhráli. Zahráli si všichni zhruba stejnou dobu i v bráně se prostřídali. Z první letošní turnajové výhry měli všichni radost. Poděkování patří rodičům za dopravu i za fandění. Následující víkend jedeme na turnaj do Jičína a snad navážeme dobrými výsledky a pohlednou hrou

 

Přípravný turnaj mužů pod záštitou obce MRSKLESY  

 

Výsledky:         Velká Bystřice – Prostějov                  32 : 21
                          Holešov – Olomouc                             34 : 33

o 3.místo:         Olomouc – Prostějov         32 : 26

Finále:              Velká Bystřice – Holešov              32 : 23


Konečné pořadí:  1. HÁZENÁ Velká Bystřice
                             
2. TJ SOGOS Holešov
                              3. HBC Olomouc
                              4. Sokol II Prostějov 

 


Házená Velká Bystřice – Prostějov 32:21 (14:10)

Sestava a branky: Vydra – Prošvic 5, Kubis 4, Machynek 4, Dosoudil 4, Wolf 3, Mikušek 3, Mráz 2, Strádal 2, Vařeka 2, Čundrle 2, Buršík 1, Tesařík, Loun a Číhal.
 

Házená Velká Bystřice – Holešov 32:23 (13:13)

Here is the best crossbow for hunting on the market.

Sestava a branky: Vydra – Prošvic 9, Wolf 5, Menšík 5(2), Mikušek 4, Kubis 3, Čundrle 3, Vařeka 1, Dosoudil 1, Tesařík 1, Machynek, Mráz, Strádal a Buršík.



NEDĚLE 4.2.2018:


LO HANÁ CUP 2018 – TURNAJ MLADŠÍCH DOROSTENCŮ 1. MÍSTO     

Další ročník tohoto tradičního dorosteneckého turnaje jsme pořádali v neděli 4.2. v hale Na Letné. Pro naše kluky to byly první zápasy v rámci zimní přípravy, takže jsme byli sami zvědaví, jak bude vypadat jejich herní projev.  Z rodinných důvodů nám sice chyběl Pepa Dobeš a Fífu opět trápí bolavá záda, na druhou stranu se do našeho týmu vrátil Štěpek a nominován byl i Adam Kotěšovský.   Postupně jsme se utkali s týmy HC Zlín, HC Zubří B a SKKP Brno, ve všech zápasech jsme měli navrch a celý turnaj jsme zaslouženě vyhráli.  
Obraz hry byl ve všech zápasech v podstatě stejný, naší předností byl rychlý přechod do útoku, kolektivní pojetí hry a v celku slušná obrana s jistým Vojtou v brance.  Na výbornou fungovala spolupráce spojek s křídly i pivoty, k vidění byla střelba z dálky i zakončení z šestky po individuálních akcích. Opět se potvrdilo, že všichni kluci dokáží střílet branky a tentokrát včetně brankaře.
Nebudeme si nalhávat, že naše hra byla bez chyb, naopak, máme na čem pracovat, ale kluky chválíme především za odpovědný přístup a bojovnost.

 

Výsledky:  Velká Bystřice - HC Zlín            36 : 21
                                            - HC Zubří B      37 : 32
                                            - SKKP Brno      49 : 20

Konečné pořadí:  1. HÁZENÁ Velká Bystřice
                              2. HC Zlín
                              3. HC Zubří B
                              4. SKKP Brno 

Individuální ocenění za nejlepšího střelce turnaje získal Tony Vodička.

Hráči (branky): V. Zácha (br+2), A. Vodička (24), D. Schaffner (16), B. Možíš (15), A. Kotěšovský (14), Š. Souček (13), V. Haderka (10), V. Micka (9), J. Vysloužil (5), V. Pospíšil (5), M. Pelák (4), R. Černý (4), M. Pečinka (1), F. Buršík 

Závěrem nesmí chybět poděkování partnerovi turnaje, firmě LO HANÁ s.r.o., rozhodčím za korektní řízení zápasů, Štěpánovi, Radisovi a miniSchafikovi za časomíru a zápisy, posádce Sportbaru za zajištění stravovacího a pitného režimu a všem fanouškům, kteří přišli podpořit

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook