Zpravodaj č. 2/2019

Turnaj mužů – J.M.I.T. CUP 2019  

V neděli 17.2.2019 se po roční pauze konal turnaj mužů J.M.I.T. CUP za účasti družstev Velké Bystřice, Žeravic, starších dorostenců ze Zubří a slovenského celku Strojár Malacky. Hrálo se 2x30 minut. V prvním zápase hráli naši kluci s celkem Žeravic a poté o celkové umístění s týmem zuberského dorostu.

Házená Velká Bystřice – SK Žeravice                 26 : 14
Do prvního utkání jsme nastoupili docela vlažně a tak jsme se zbytečně tahali o výsledek téměř celý první poločas, což bylo způsobeno velikým množstvím neproměněnných šancí, které podpořil výborně chytající Magrla v brance Žeravic, v poločase už kluci vedli asi o 5 branek a druhou polovinu utkání náskok jen navyšovali.

Házená Velká Bystřice –  HC Zubří /st.dorost/   26 : 27
Ke druhému utkání jsme přistoupili daleko zodpovědněji než tomu ráno. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný. Poločas nakonec skončil o 3 branky v náš prospěch. Ve druhé polovině se utkání vyvíjelo podobně jako v tom prvním. Několik chyb v útoku dovolilo soupeři stáhnout mírný náskok a tak v poslední minutě bylo skóre vyrovnané. Dokonce jsme měli míč, ale přeslap a následný útok, který bystřický odchovanec BoBo Možíš proměnil, znamenali vítězství soupeře.

Sestava: Vydra, Schneider – Wolf P. 3, Pörsök 11, Machynek 2, Švébiš 5, Spurný 3, Maceášik 2, Buršík 1, Dosoudil 5, Kubis 8, Slovák, Mužík 12

Konečné pořadí turnaje:          1. HC  Zubří – st. dorost
                                                    2. Házená Velká Bystřice
                                                    3. SK Žeravice
                                                    4. Strojár Malacky

Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen David Mužík z Velké Bystřice s 12 brankami.

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV

23.2.

doma

ml.dorost

15:30

 Dukla Praha

muži

17:30

 SHC Maloměřice

24.2.

doma

ženy

15:30

 Sokol Poruba "B"

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 10/2024

Zpravodaj č. 09/2024

Facebook