Zpravodaj č. 11/2021

NEDĚLE 8.11.2021

 

Starší dorost: Házená Velká Bystřice – Holešov 32 : 30 (18 : 15)

Domácí zápas vypadal o hodně lépe, než zápas ve Vsetíně. Zlepšila se obrana i přechod do rychlého útoku. Většinu zápasu jsem se tahali o tři, čtyři branky. Velmi dobře zahrál Hynek Dvořák , který se po roční pauze vrátil zpět. Pochvalu zaslouží i M. Pečinka za bojovný výkon. Ještě potřebujeme zapracovat na zlepšení postupného útoku a omezení technických chyb. Pozitivní je, že po dvou předchozích zápasech se výkon opět zvedá.

Hráči (branky): Lép J. (br), Novák L. (br.), Čmel A., Čáp A. (5), Žárovský V., Albrecht A., Janalík M., Horáček A. (6), Juračka T. (8), Janeček F., Dvořák H. (4/2), Pečinka M. (5/2), Nevrlý J. (4), Palička J.

 

SOBOTA 13.11.2021

 

Starší žačky: Zora Olomouc „B“ – Žeravice/V. Bystřice 14 : 25

K poslednímu zápasu podzimní části soutěže jsme zajížděli do Olomouce. Čekalo nás béčko Zory.

Opět do sestavy zasáhla karanténa a nemoci. A tak nastoupila děvčata, která začala s házenou před třemi měsíci. A holky si nevedly vůbec špatně. Samozřejmě zápas rozhodovaly naše zkušenější borky. Vítězství mohlo být daleko větší, ale zakončení vyložených šancí bylo velice tristní. Toto se s lepším soupeřem nemůže stávat.

Pochválit bych chtěl našeho "UNIVERZALA" Andy Dankovou, která dobře zastoupila brankářku Evu (karanténa).

Tentokrát sestava bez nastřílených branek, protože opět nefungoval el. zápis:

Urbanová A, Laufová N, Hermanová A, Krátká K, Jedenástíková A, Danková A, Hrdinová E, Krutilová T, Ambrožová N, Skvorová P, Ročákova E.

 

Muži: Házená Velká Bystřice – Handball Zlín 26 : 27 (11 : 15)

Hráči (branky): Vydra M., Zácha V., Schneider P., Schaffner V., Skřídlo J. (3), Švébiš O. (4), Buršík T., Michálek D. (3), Možíš B., Ostrožovič S. (3), Menšík N. (3), Šoustal J., Kubis J. (2), Mužík D. (7ú2), Vodička A. (1).

 

Ženy: Otrokovice „B“ – Házená Velká Bystřice 20 : 21 (15 : 7)

Zhodnocení hráčky S. Kopecké:

Mé hodnocení z pohledu diváka. První polovina zápasu byla velmi náročná. Holky se trápily, jak v útoku, tak i v obraně, čehož soupeřky z Otrokovic využily a udělaly si slušný poločasový náskok. S přihlédnutím na okolnosti zranění a nemoci spoluhráček holky hrály v sestavě na kterou nebyly úplně zvyklé. V druhém poločase holky chytly tzv. Do you need these fake rolex watches for your daily life? druhý dech a pustily se do soupeřek vší silou. Soupeřky byly viditelně zaskočené a znejistily, jak v obraně tak i v útoku. Brankařka Erika Zachová předvádí zápas od zápasu lepší a lepší výkony, čemu odpovídá i to, že druhý poločas dostala pouze 5 branek. Holky bojovaly statečně i po nepříjemném momentu, kdy NatkuDurčákovou po zranění kolene odvezli do nemocnice. Přejeme brzké uzdravení a jdeme se soustředit na další kolo utkání, které nás čeká už z počátku nového roku.

Hráčky (branky): Zachová E. (br.), Zemanová R. (br.), Poláchová E., Kolčavová N. (2), Durčáková N. (2), Vaňková B. (1), Konůpková K. (2), Kleislová K. (2), Vítková K. (10/3), Štenclová M. (1), Dostálová S. (1).

 

NEDĚLE 14.11.2021

 

Starší dorost: Házená Velká Bystřice – Rožnov p. R. 20 : 28 (13 : 15)

Hráči (branky): Lép J., Maier A., Čmel A., Čáp A., Žárovský V., Albrecht A. (1), Janalík M., Horáček A. (2), Dzieržava J. (2), Juračka T. (8), Janeček F., Dvořák H. (2), Pečinka M. (6), Nevrlý J., Palička J. (1).

 

 

Starší žáci: Centrum Haná – Házená Velká Bystřice 25 : 30 (8 : 14)

Tak, jako celou sezónu, i poslední podzimní zápas jsme odehráli bez několika hráčů. Dva hráči v karanténě, jeden zranění nohy a jediný brankař na šest týdnů dlaha na ruce. Povolali jsme brankaře z ml. žáků a nakonec z toho byl nejpovedenější zápas sezony, z naší strany. Výborná obrana, zdvojování a bojovnost. K tomu hezká kombinační hra, kterou střídavě řídili ml. žáci (Tom Tomanec a Raďa Koreczki). Střelecky to táhli osmibrankoví Bolek Chaloupka a Matteo Cartelli, ale na výsledku se podíleli tentokrát všichni hráči.Levák Albi Maier při zranění své odhodové ruky, dal dvě branky pravačkou. To nejlepší nakonec - hráčem zápasu byl gólman z mladších žáků - Kryštof Potůček.

Hráči (branky): K. Potůček (br), B. Chaloupka (8), M. Cartelli (8), R. Koreczki (5), A. Maier (2), R. Šmíd (2), M. Hloušek (2), T. Tomanec (2), Š. Možíš (1), Š. Urva, P. Tomek.
 

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV

21.11.

venku

muži

14:00

v Jičíně s Jičínem "B"

27.11.

doma

mini

9:30-14:30

Mikulášský turnaj Na Letné

starší dorost

15:30

Telnice

muži

17:30

Chodov

4.12.

venku

starší dorost

13:00

v Ostravě

muži

17:00

ve Strakonicích

 

 

 

 

 

DALŠÍ PROGRAM "Na Letné"

28.11.

 

mladší dorost

10:00

HA Olomouc - Karviná

starší dorost

12:00

HA Olomouc - Karviná

 

 

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Plakát na 27. - 28.4.2024

Zpravodaj č. 13/2024

Facebook