Zpravodaj č. 13/2021

NEDĚLE 28.11.2021

 

Starší žáci: Kvalifikace Žákovské ligy (Havlíčlův Brod)

Nadpis by měl být spíše - mladší žáci. Odcestovali jsme kromě torza st. žáků, s hráči ročníků 2009, 2010. Přesto jsme postup měli hodně blízko. Pouhou jednu branku.
Vyjížděli jsme v 6 hodin a první zápas s
Dvorem Králové podle toho vypadal. Hlavně první půle. Potom se kluci probrali, rozestřílel se Max a byla z toho výhra 22:13.
Druhý zápas nás čekal
Nový Jičín. Příležitost dostali především mlaďoši a s chutí si zastříleli. První branku za starší žáky si dal Dominik Skopal. Aktivní byl David Čáp, střelba vycházela Albimu Maierovi a výhra 26:8.
Třetí soupeř z
Kuřimi byl jasný favorit. Výškově a silově úplně jinde. Kluci ale zahráli nádherný zápas. Krásná byla spolupráce Radima Koreczkého s Matteem Cartellim. Parádně fungovala obrana, především Max s Bolkem. Tom Tomanec ze sedmičky - drzej přehoz. Prostě paráda, všichni nás chválili, ale my jsme prohráli 17:20.
Věděli jsme, že o postupu rozhodne poslední zápas s domácím
Havlíčkovým Brodem. Kluci neskutečně bojovali v obraně, vycházely nám nacvičené věci a 7 minut před koncem jsme vedli o 4 branky. V té chvíli se nám zranil Bolek Chaloupka. Přesto jsme i díky výborně hrajícímu Maxovi Hlouškovi drželi náskok tří branek. Bohužel se právě Max tři minuty před koncem zranil a rozhodčí nám vyloučil posledního staršího žáka na place. Bohužel mlaďoši v oslabení, přes neskutečnou bojovnost nedokázali urostlé soupeře ubránit. Prohra 17:18, znamená konec v Žákovské lize. Kluci to fakt obrečeli a nálada je hodně smutná. I tohle se ale ve sportu může přihodit.

Tentokrát ale jedeme domů s tím, že se odvedlo víc, než maximum a všichni makali až do vyčerpání.

 

Hráči (branky): K Potůček (br), M. Hloušek (17), M. Cartelli (15), R. Koreczki (13), T. Tomanec (11), A. Maier (11), D. Čáp (8), B. Chaloupka (6), D. Skopal (1), Š. Možíš, P. Tomek, Š. Urva.

 

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV

4.12.

venku

starší dorost

13:00

v Ostravě

muži

17:00

ve Strakonicích

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook