Zpravodaj č. 2/2022

NEDĚLE 16.1.2022

 

Starší žačky: II.kolo ŽÁKOVSKÉ LIGY - Zlín


V neděli 16.1. proběhlo II.kolo ŽL. My jsme tentokrát zajížděli do Zlína a našimi soupeři byla družstva ze  špičky mládežnické házené - DHC Slavia Praha, DHC Plzeň a Jindřichův Hradec, ti všichni po prvním kole neztratili ani bod, a dalším soupeřem byl domácí Zlín A.

 

Žeravice / Velká Bystřice – Slavia Praha 11 : 18

První soupeř Slavia měl velmi vysoké a statné hráčky a asi to naše holky zaskočilo. Utekl nám začátek zápasu. Postupně se hra vyrovnala a druhý poločas jsme prohrály jen 6:5.

 

Žeravice / Velká Bystřice - Jindřichův Hradec  16 : 18

Dalším soupeřem byl tým Jindřichova Hradce.

Na tohoto soupeře jsme si věřili. Doufali jsme v zisk nějakého bodu. Přes výborný výkon těsná prohra. Chybělo i trochu štěstíčka.

 

Žeravice / Velká Bystřice - DHC Plzeň  14 : 23

Dál nás čekala Plzeň. Tento soupeř byl absolutně nejlepší. Při sledování jejich pestré a rychlé házené bylo těžké uvěřit, že jsou to děvčata ročník 2007. Naše holky se nezalekly a i když nastoupila především "lavička", uhrála děvčata přijatelný výsledek.

 

Žeravice / Velká Bystřice - Zlín A  16 : 11

Poslední zápas a domácí Zlín A. Tento soupeř nám nedávno podlehl o 10 branek. Ale sympatická zlínská  děvčata se hodně zlepšila. Nechtěli jsme odjíždět domů bez bodů. Holky do tohoto posledního zápasu daly všechny síly a přehrály soupeře o 5 branek.

 

Od trenérů a početné skupiny fandů se Žaby dočkaly poděkování za předvedené výkony.

Další kolo Žákovské ligy odehrajeme v Praze-Vršovicích. A opět nás čekají soupeři z čela tabulky.

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Plakát na 27. - 28.4.2024

Zpravodaj č. 13/2024

Facebook