Zpravodaj č. 9/2022

SOBOTA 5.3.2022

 

St.dorost: Házená V. Bystřice – Cement Hranice „B“ 25 : 28 (13 : 11)

Velmi nevydařený zápas bez kolektivní bojovnosti, který jsme si prohráli sami. Více se k tomuto zápasu nedá ani napsat.

Sestava a branky: A. Maier, J. Lép, A. Čáp 3, M. Janalík, A. Horáček 2, J. Nevrlý 1, T. Juračka 5, J. Palička 5, V. Žárovský, A. Albrecht, M. Pečínka 4, V. Pečínka 2, F. Dvořák 3, V. Schaffner, M. Zgabaj 1, F. Klvaňa.

 

 

Muži: Házená V. Bystřice – Náchod                             28 : 29 (14 : 12)


Sestava a branky: Vydra M., Schneider P., - Vodička 1, Wolf P. 1, Schaffner D., Šoustal J., Švébiš O. 1, Michálek D. 5/1, Možíš B. 4/1, Buršík T., Ostrožovič S. 2, Menšík N. 1, Mancl P. 7, Kubis J. 2, Buček R. 1, Mužík D. 3.

 

NEDĚLE 6.3.2022

 

Starší žačky: 4.kolo ŽÁKOVSKÉ LIGY – Velká Bystřice


Hodnocení trenéra starších žaček Luboše Urbana: Po dvou velice těžkých kolech jsme si konečně věřili na nějaké body do tabulky. Čekali nás sice tři soupeři - Cheb, Ledeč nad Sázavou a Zora Olomouc, kteří jsou v tabulce před námi. My přesto v body věřili. Byla sice pravda, že od 13.2. jsme toho moc nenatrenovali, protože jsme si z Prahy přivezli Covid, nemoci a zranění. Navíc se k tomu přidala skutečnost, že polovina družstva měla jarní prázdniny. Takže jsme se pořádně sešli až v týdnu před naším kolem. Bohužel byla vidět tréninková absence na holkach, jak v rychlosti, tak ve vydrží i síle. Pořád to ještě není úplně to, na co jsme u holek zvyklí. Teď již k samotným zápasům.
 

FK Hvězda Cheb - Žeravice/V. Bystřice                   13 : 13 (5 : 6)
Velika škoda výsledku, soupeř byl k poražení. Dále bez komentáře.

Žeravice/V. Bystřice – HK Ivančice                          18 : 10 (9 : 5)
Zde se soupeř celkem držel úspěšně. Nakonec však dostaly příležitost všechny holky, aby si zahrály.

Žeravice/V. Bystřice – TJ Kovofiniš Ledeč n. S.       13 : 8 (3 : 5)
Děsivý začátek utkání, kdy jsme prohrávaly už 0:4. Přesto jsme holkám stále věřili. Nejtěžší na tomto utkání bylo holky znovu nakopnout do pohody. Nakonec to holky vybojovaly a zlomily sami sebe.

DHK Zora Olomouc - Žeravice/V. Bystřice                25 : 12 (14 : 6)
Toto derby se začíná opakovat po herní stránce. Naše holky mají komplex ze Zory. A obráceně Zora si na nás neskutečně věří. Celý turnaj Zora předváděla takovéto nasazení, jako proti nám. Začátek byl opět tragický, kdy jsme zase prohravali už 1:6. V průběhu utkání jsme zkoušeli všemožné herni varianty, jak v obranné, tak i utočné fázy hry. Dokonce jsme si vyzkoušeli i hru bez brankáře. Holky se nakonec trochu vzpamatovaly, ale přesto jsme se porážce nevyhly. Ale aspoň menší úspěch v zápase nás čekal ve výhře 13:11 v druhém poločase.

Celkově jsme tedy uhrali dvě výhry, jednu remízu a jednu prohru. Pevně věříme, že se nám ve zbylých dvou kolech povede podobně jako dnes a trochu se v tabulce posuneme vzhůru.
Takže vzhůru do trénování, a pak zase do trénování a nakonec si zatrenujeme. Holky budou věřit trenérům, že jim radí správné věci a je vyhráno.

The cheap fake rolex watches are popular with young men and women.

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV

12.3.

doma

mini

9:00

BOBO CUP 2022

venku

mladší žáci

9:45

v Hranicích s HBC Olomouc

mladší žáci

11:00

v Hranicích s Hranicemi

13.3.

doma

mini

9:00

BOBO CUP 2022

venku

ženy

10:45

v Karviné

muži

11:00

v Hustopečích

starší dorost

13:00

v Hustopečích

 

 

 

 

 

PROGRAM starších a mladších žaček (družstva jsou složena z hráček Velké Bystřice a Žeravic a hrají pod hlavičkou SK Žeravice / Velká Bystřice)

12.3.

doma

mladší žačky A

11:30

s Žeravicemi (ml. žáci) *** v Žeravicích ***

14:00

s Litovlí *** v Žeravicích ***

venku

starší žačky

9:00

v Kunovicích


 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook