Zpravodaj č.38/2022

 

 

Třetí prosincový víkend se konal další ročník domácího turnaje nejmladších házenkářů VÁNOČNÍ BOBO-cup 2022. Turnaj probíhal ve dvou kategoriích a to mini mladší (ročník nar.2014 a mladší) a mini starší (roč. nar. 2012-2013).

Turnaj se hrál ve sportovní hale Na Letné. Počasí bylo po mnoha letech typické zimní s hromadami sněhu a mínusovými teplotami. V hale však bylo teplo…. Občerstvení pro hráče i diváky bylo klasicky ve Sportbaru u haly. Diváků většinou z řad rodinných příslušníků se sešlo požehnaně a tak turnaj probíhal ve skvělé divácké kulise.

Turnaje se zúčastnilo 7 družstev v každé kategorii, celkem 14. Hrací doba byla 1x12minut, turnaj probíhal od 9hodin do 15hodin včetně vyhlášení.

Družstva se sešla stejná, jak v kategorii mini mladší, tak u mini starších. Zúčastněná družstva: HÁZENÁ NÁCHOD, HORKA NAD MORAVOU, TJ SOKOL KOSTELEC NA HANÉ ,SOKOL TELNICE, SK ŽERAVICE, TATRAN LITOVAL a domácí HÁZENÁ VELKÁ BYSTŘICE

 

MINI MLADŠÍ

CINK, CINK, CINK v sobotu to cinkalo a vánoční rolničky to nebyly.

Letošní Vánoční BOBO CUP 2022 máme úspěšně za sebou. V domácím zasněženém sportovním areálu na Letné jsme přivítaly družstva z Čech a Moravy v kategorii mladší a starší minihazené.

O vypjaté souboje, nasazení a řadu pěkných házenkařských akci nebyla nouze, ale jak už to tak bývá když se skóre počítá nechyběla ani nějaká ta slza. Emoce jsou tu na místě a i chyby a prohrané utkání nás posouvají zase o krůček dále.
 V kategorii mini mladších se naši "reprezentanti" i přes marodku, která nás trápila celý týden probojovali až na zlatou bednu! V turnaji nenašli přemožitele, zaslouženě po šesti vítězných zápasech berou medaile, pohár a diplom za 1.misto.

Gratulace patří sestavě:  Valča Kotorová, Matylda Švarcová, Aďa Tomanec, Maty Kaczmarcyk, Honza Urbašek, Dan Kadala, Jony Tlačbaba 
 

Za "Nejužitečnějšího" hráče domácího týmu si vybojoval Aďa Tomanec

 

 

MINI STARŠÍ

V kategorii mini starších to bylo více dramatické. Naopak v široké sestavě s deseti hráči, naší starší v šesti zápasech tři utkání vyhráli a ve třech utkáních soupeřů podlehli vždy velice těsným výsledkem o pár branek. Kluci tam nechali všechno, bojovali a na slzách v prohraných utkáních bylo vidět jejich nasazení. Jak by řekl klasik "prohry neexistují existují jen výhry a ponaučení!"

V konečném součtu skončily tři týmy se šesti body a scóre vzájemných zápasů rozhodlo ve prospěch našeho týmu a kluci vybojovali krásné 3 bronzové místo.

G
ratulace patří sestavě: 
Aďa Barvíř, Jarda Kucian, maty Muller, Kuba Tlačbaba, Jenda Balaž, Luke Miklík, Šimon matěj, Kuba trpišovský, Zonda Pryč, Tobík Vojtek a Kukin

Cenu pro "Nejužitečnějšího" hráče domácího týmu si vybojoval Jarda_Kucian

 

 

KONEČNÉ POŘADÍ V TURNAJI MINI STARŠÍ:

1. TJ SOKOL KOSTELEC NA HANÉ
2. TATRAN LITOVEL

3. HÁZENÁ VELKÁ BYSTŘICE
4. SK ŽERAVICE
5. HÁZENÁ NÁCHOD
6. SOKOL TELNICE
7. HORKA NAD MORAVOU

 

KONEČNÉ POŘADÍ V TURNAJI MINI MLADŠÍ:

1. HÁZENÁ VELKÁ BYSTŘICE
2. TJ SOKOL KOSTELEC NA HANÉ
3. HORKA NAD MORAVOU
4 SOKOL TELNICE
5. TATRAN LITOVEL
6. HÁZENÁ NÁCHOD
7. SK ŽERAVICE

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 11/2024

Plakát na 13.4.2024

Facebook