Zpravodaj č. 5/2023

NEDĚLE 26.2.2023

 

Ml.dorost: Házená Velká Bystřice – Rožnov p. R.              19 : 24 (13 : 12)

Domácí zápas s Rožnovem poznamenala nemocnost a tak jsme opět šáhli do rezerv a povolali některé hráče ze starších žáků. Jak již výsledek napovídá nejednalo se o zápas , kde by se konali nějaké střelecké závody a jednalo se hodně o zápas obran a brankařů. Na obou stranách slušně fungovali obrany a zápas se vyvíjel v pomalejším tempu. Pokud kluci dokaázali zahrát kombinace tak se dokázali prosadit i do postavené obrany a první půli jsme vyhráli o jednu branku. Do druhé půle jsme chtěli nastoupit stejně m, ale najednou kluci hodně začali hrát jen sami na sebe a přestali jsme v útoku se prosazovat a dostali několik rychlých gólů. Po zranění A. Čápa jsme měli už jen jednu SS a bylo znát , že přestáváme stíhat fyzicky a nebyli jsme schopni srovnat výsledek. Přes prohru musíme kluky pochválit za, předvedený výkon a bojovnost a hlavně bojovnost starších žáků.

Hráči: L. Novák, F. Baron, T. Janalík, R. Šmíd 1, J. Nevrlý , L. Vymazal , M. Cartelli 3, M. Janalík 2, J. Wilhem, R. Hrachovina , Š. Urwa , B. Chaloupka 7, A. Čáp 2, M. Petr 3, R. Koreczki 1


 

NEDĚLE 5.3.2023
 

Ml.dorost: HC Zlín - Házená Velká Bystřice                      29 : 24 (15 : 17)

Jako většinu zápasů poslední dobou se nám daří vyhrát první poločas, ale ve druhém poločase začínáme hrát úplně jinak a nedokážeme zápas dotáhnout do vítězného konce. První půle se dařila obrana a i rychlý přechod do útoku. V bráně nás držel T. Janalík a H. Nevrlý na středu velmi dobře vytvářel obrannou činnost. Bohužel , třeba tři neproměněné sedmičky nám bránily se utrhnout ve větší gólový náskok. Nástup do druhé půle byl vyloženě katastrofální, během 8 minut jsme obdrželi 6 branek a nevstřelily ani jedinou. Kluci hráli najednou bez nápadu vlažně a vypadali jako by chtěli hlavně ať to mají co nejdříve za sebou. Obrana nedůrazná a v útoku pomalý nedůrazný pohyb, ukvapená střelba prostě vše špatně. Bohužel za tenhle zápas kluky pochválit nemůžeme.

Hráči: T. Janalík, K. Tomek 5, M. Hloušek, R. Šmíd 2, J. Nevrlý 4, M. Cartelli 3, M. Janalík 3, M. Rotter, J. Wilhem 2, R. Koreczki, Š. Urwa, M. Černý 5, J. Trnavský 1 , B. Chaloupka 2


Muži: HC Zlín - Házená Velká Bystřice                              37 : 27 (20 : 12)

Utkání ve Zlíně jsme nezačali vůbec dobře. Během 3 minut jsme prohrávali 4:0, J.Dobeš sice snížil dvěma góly na 2:4, ale domácí opět zabrali a už nás vůbec nešetřili.. Poločasových 20 branek je toho jenom důkazem. Obrana připomínala spíše cedník a v útoku to byl festival technických chyb. Poločasová domluva v kabině měla za následek fakt, že se na hru dalo dívat. Kluci začali hru přeci jen vyrovnávat, ale náskok se stáhnout už nepodařilo.

Naší velkou slabinou v letošním ročníku je obrana. Při průměru více jak 30 obdržených branek na zápas se vyhrává špatně. Můžeme být rádi, že Pavel Schneider předvedl v brance skvělý výkon, jinak by se číselník nezastavil ani na zle vypadající sedmatřicítce.

Nyní nás čeká 14 denní přestávka po které doma přivítáme lídra tabulky I.ligy
KH BEECH Vsetín, který porazil celek Litovle a vévodí tabulce po 16 kolech s náskokem 3 bodů právě na druhou Litovel.

Rozhodčí: Klossová – Šimková. Vyloučení: 4 – 2. Branky ze 7m hodů: 2 – 1.

Sestava a branky: Vydra M., Schneider P., Hromek J. – Vodička A. 4, Wolf P. 4, Menšík N. 2, Galia K. 2, Mužík D. 4, Ostrožovič S., Pečinka M. 1, Dobeš J. 5, Možíš B. 3/1, Šoustal J. 2, Buršík T.

 

 

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM NAŠICH DRUŽSTEV

11.3.

venku

ml.žáci A

10:15

Turnaj v Karviné (s Karvinou)

ml.žáci A

11:30

Turnaj v Karviné (s Novým Jičínem)

ml.žáci B

11:30

v Hranicích

ženy

15:00

v Zubří s Lesanou Zubří


 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č.12/2024

Zpravodaj č. 11/2024

Facebook