Zpravodaj č. 27/2023

Turnaj Miniházené - Vánoční BOBO cup 2023

V sobotu 9.12. se uskutečnil tradiční turnaj miniházené s počítáním skóre - Vánoční BOBO CUP. Turnaj pořádaný naším oddílem Házená Velká Bystřice se hrál ve sportovní hale Na Letné. Typické zimní počasí se sněhem dostálo názvu turnaje a připomělo, že vánoce již klepou na dveře. S organizací turnaje pomohli rodinní příslušníci hráčů a hráček, za což si zaslouží poděkování. Občerstvení pro hráče i diváky bylo klasicky ve Sportbaru u haly. Diváků se sešlo požehnaně a tak turnaj probíhal ve skvělé divácké kulise.

Turnaje se zúčastnilo téměř 140 hráčů a hráček, 7 družstev v každé kategorii, celkem 14 týmů. Hrací doba byla 1x12minut, hrála se osobní obrana, turnaj probíhal od 9 do 15 hodin včetně vyhlášení výsledků.

Družstva se sešla stejná jak v kategorii mini mladší (ročník narození 2015 a mladší), tak u mini starších (ročníky 2013 a 2014).
Zúčastněná družstva: HÁZENÁ NÁCHOD, SOKOL SOKOLNICE, ,SOKOL TELNICE, TJ SOKOL KOSTELEC NA HANÉ, SK ŽERAVICE, DHK ZORA OLOMOUC a domácí HÁZENÁ VELKÁ BYSTŘICE.

 

Mini mladší:

Zakončení podzimní části sezóny minihazenkařů jsme si splnily na tradičním domácím bodovaném turnaji Vanoční BOBO Cup 2023.

Za mini mladší jsme si zahráli proti SK Žeravice, TJ Sokol Kostelec na Hané-HK, Házená Sokol Sokolnice, Házená Telnice, Házená Náchod a DHK ZORA Olomouc.


Šest pěkných zápasu 1x12min s povinnou osobní obranou jsme odehráli s jedinou porážkou od pozdějšího vítěze a radujeme se z krásné stříbrné placky.

Za mini mladší náš klub reprezentovali: Matylda Švarvová, Tomáš Sršeň, Jonáš Vojtek, Dan Kadala, Kryštof Runtág, Raďa Preč, Tobi Kotouč, Pavlik Zedník a David Barvíř, který byl vyhlášen jako nejužitečnější hráč turnaje v této kategorie.

Gratulace všem hráčům a fanouškům za famózní atmosféru.

 

Mini starší:

Kvalitní výkony, bojovnost, nasazení a zápal do hry přineslo šest zápasů našeho týmu. Vypjaté a emotivní utkání zejména se soupeři ze Sokolnice a Kostelce dalo hráčům (a zejména trenérům :-)) zabrat i po psychické stránce. K vidění byly povedené kombinančí akce v útoku, pevná a rychlá obrana, slzy štěstí i zoufalství, ale především chuť do hry. Nabyté zkušenosti si hráči zcela jistě přenesou do další házenkářské kariéry.

Sestava: Áďa Barvíř, Fila Flašar, Maty Kaczmarczyk, Honzi Urbášek, Jonny Tlačbaba, Kubis Trpišovský, Massimo Hižnaj, Toby Peňáz a gólman Tonda Dragúň

Turnajem jsme prošli s jedinou bodovou ztrátou za remízu se Sokolnicí a pro lepší rozdíl skóre se umístili na konečném prvním místě. Pohár a zlaté medaile zůstaly doma !!!

Velká gratulace hráčům za předvedené výkony !!! A moc děkujeme fanouškům za neutuchající podporu !


 


 


 

Všechny výsledky z minulého týdne:


 

Mladší žáci -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liga Olomouckého kraje:

Velká Bystřice – Prostějov                                                                                17 : 16

Starší žáci ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.kolo ŽL:

Zubří - Velká Bystřice                                                                                        11 : 17
Velká Bystřice – Centrum Haná                                                                        21 : 17
Karviná – Velká Bystřice                                                                                   16 : 21
Velká Bystřice – Frýdek-Místek                                                                        20 : 26


 


 

Sportovní kroužek míčových her - nábor

 

Není to ani černé ani bílé, je to spíše do červena.
 

Každou středu nadupaný kroužek míčových her pro naše nejmenší ze školek z Velké Bystřice a okolí.

 

Pohyb, zábava, parta kamarádů a skvěle trenérky Peťa a Hanča, to je koktejl, kterému se nedá odolat.

Už se na Vás těšíme


Miniházená Velká Bystřice

Házená Velká Bystřice

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 14/2024

Plakát na 4. - 5.5.2024

Facebook