Zpravodaj č. 01/2024

Mini starší: Turnaj 5+1 ve Velké Bystřici

V sobotu 6.1. jsme uspořádali první „ostrý“ turnaj OLKSH v házené 5+1 kategorie minižáků v roce 2024. Střetli jsme se s týmy Sokolu II Prostějov, Centrum Haná a Aktivu Olomouc. Rozhodčí delegoval OLKSH. Hrálo se systémem každý s každým 2x 10 minut s vysunutou obranou 3-2. 

Trenéry potěšil velký zájem o tento koncept hry jak ze strany hráčů, tak podpora rodičů. Účast byla téměř stoprocentní, sešlo se nám 15 hráčů a hráček což je paráda. Přesto si zahráli všichni i když někdo možná o trošku víc, někdo trochu méně. K zabezpečení herního vytížení hráčů jsme na závěr turnaje uskutečnili jedno vložené utkání mezi Velkou Bystřicí červení a Velkou Bystřicí oranžoví.

Důraz byl kladen na správné postavení a aktivitu v obraně, snahu o získání míče a přechod do rychlého útoku a využití celé šířky hřiště při postupném útoku. Mezery zde pochopitelně jsou - teprve začínáme.

 

Sestava: Áďa Barva, Fila Flašar, Šimča Matěj, Maty Kaczmarczyk, Honzi Urbášek, Jonny Tlačbaba, Kubis Trpišovský, Massimo Hižnaj, Toby Peňáz, Tonda Dragúň, Vally Kotorová, Lili Mader, Vojta Podivínský, Danny Olšaník a Domes Šmakal 

 

 

Příště se plánujeme zúčastnit 5+1 turnaje na Zoře v Olomouci dne 21.1. 2024.  

 

 

 

Neumíme to jenom na hřišti s balónem, ale jde mám to i na bruslích!
V zimní přestávce jsme rozjeli naši lední revue…… a bruslíme na našem kluzišti na náměstí ve Velké Bystřici. Ale co by to bylo za sporťáky, kdyby jsme si nevzali do ruky i hokejky a nezahráli si proti sobě hokej.


 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Plakát na 18.5.2024

Zpravodaj č. 16/2024

Zpravodaj č. 15/2024

Facebook