Zpravodaj č. 02/2024

Okresní kolo Školského poháru

V kategorii chlapců a dívek proběhlo v uplynulých dnech Okresní kolo školského poháru pro základní školy pro žáky 6-7 tříd.
V kategorii chlapců gratulujeme k postupu naší Masarykově základní škole, kterou reprezentovali hráči žactva našeho domácího klubu Házené Velká Bystřice


Za naši školu a náš klub bojovali hráči: Baláž, Flašar, Hižnaj, Kucian, Peter, Skopal, Slepica, Šmalec, Tlačbaba
Trenér a učitel TV: Petr Wolf


Na další krajské kolo se můžeme těšit v měsíci březnu.

 

SOBOTA 20.1.2023


Starší žáci: 2.kolo Žákovské ligy – Praha

 

Dukla Praha - Házená Velká Bystřice   23 : 16

Házená Velká Bystřice – Liberec          17 : 17

Házená Velká Bystřice – Třeboň           26 : 12

Ivančice – Házená Velká Bystřice        17 : 17


 

NEDĚLE 21.1.2023


 

Mini starší: Turnaj 5+1 v Olomouci na Zoře

V neděli 21.1. dopoledne jsme se zúčastnili dalšího turnaje OLKSH v házené 5+1 kategorie minižáků, tentokrát pořádaného DHK Zora Olomouc. Postupně jsme hráli s týmy Sokola Osek n. Bečvou, HBC Olomouc a domácí Zorou. Rozhodčí delegoval OLKSH. Hrálo se systémem každý s každým 2x 10 minut s vysunutou obranou 3-2.  

Dařily se nám rychlé útoky, při postupných útocích budeme muset zapracovat na nábězích, zabíhání křídel a obecně pohybu. Poměrně dobře nám začíná fungovat obrana. Velmi pěkný a vypjatý zápas byl náš poslední s domácí Zorou. Tento zápas nás dokonale prověřil, jak po psychické, tak zejména po fyzické stránce. Protože se jednalo o druhý zápas v řadě a hrát prakticky 40 minut v kuse v této věkové kategorii je opravdu makačka. Hráči si sáhli na dno svých sil, ale nepolevili v bojovnosti a zápalu. Moc všechny chválíme. 

Sestava: Fila Flašar, Maty Kaczmarczyk, Áďa Tomanec, Jonny Tlačbaba, Massimo Hižnaj, Toby Peňáz, Tonda Dragúň, Lili Mader, Vojta Podivínský,  


Příště plánujeme hrát 5+1 turnaj doma na Letné - 10.2. 2024.  


 


 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Plakát na 18.5.2024

Zpravodaj č. 16/2024

Zpravodaj č. 15/2024

Facebook