Zpravodaj č. 20/2024

Litovel - MiniCUP 2024


Mini mladší: odehráli v Litovli další parádní prestižní vícedenní turnaj se spoustou kvalitních týmů.
Celkové vítězství ze 14 týmů v napínavém turnaji bylo těsné, ale zasloužené. Na prvních třech místech skončily 3 týmy, které měly stejný počet bodů, a jen jeden prohraný zápas.


Mezi těmito 3 týmy jsme měli jasně nejlepší celkové skóre, ale i nejlepší skóre ze vzájemných zápasů.
Všichni kluci hráli fantasticky, největší radost trenérům udělali zejména v posledních zápasech, ke kterým přistoupili zodpovědně, soupeře od začátku přehrávali a proto si úplný závěr turnaje mohli zahrát i mladší a méně zkušení kluci z týmu, kteří se v předchozích vyrovnanějších zápasech na hřiště tolik nedostali. Kluci hráli jako tým a z jedné těsné prohry během turnaje se rychle oklepali a obhájili loňské prvenství

 

Zkrátka mistři, co dostali krásný velký putovní pohár, s kterým se každý rád, i individuálně, fotil.

Garatulace míří hráčům:
Ada Šmotek, Ráda Peč, Tobi Kotouč, Jony Vojtek, Martin Partsch, Pavel Zednik, Tomaš Sršeń, Kryštof Runtág, David Barvíř a Dan Kadala, který získal navíc individuální ocenění za nejužitečnějšího hráče


Trenérsky je vedl Lukaš Jakl s kustodem Pavlem Zednikem.


 


Mini starší:

navazovali na loňské 11. místo v tomto vždy kvalitně obsazeném turnaji a tak jsme cítili, že je co zlepšovat.
V prvním hracím dni jsme vstoupili do turnaje třemi zápasy, které se nám podařilo zvládnout. Protočili jsme sestavou všechny hráče a dostali se do turnajového tempa minihazené.
V sobotu na začátek dalšího turnajového bloku jsme proti velmi kvalitně hrajícímu soupeři z Házená Velké Meziříčí vyrovnanou hrou, ale řadou neproměněných šancí ztratili první body.
V dalších zápasech v sobotu i v neděli jsme již plně soustředěnou hrou a maximálním nasazením prošli až na konečné krásné 2.místo.

 

Velká gratulace patří:
Linda Mader, Valča Kotorová, Tobi Peňaz, Maty Kazcmarcyk, Ada Tomanec, Jonny Tlačbaba, Tonda Draguň, Kuba Trpišovsky, Filda Flašar, Aďa Barvíř.


Trenérsky je vedl Jirka Barvíř s kustodem Tomem Flašarem

DÍKY NAŠIM REPREZENTANTŮM KLUBU
Házená Velká Bystřice

Klobouček a velké DÍKY také našim fands!


 


 

Mini starší: Polanka Cup

Závěrečným turnajem sezóny pro hráče s koženým míčem byl 30. ročník turnaje v Polance, kde jsme se zúčastnili kategorie mini 6+1. Odehráli jsme pěkné vyrovnané utkání s pozdějšími finalisty, zápasy, ve kterých nám bohužel nepřálo házenkářské štěstíčko. Dvě prohry o gól , kde jsme nebyli horší než soupeř a jedna výraznější prohra se zkušenějším a výškově a váhově větším soupeřem, nás přivedly do soubojů o celkové 10 místo v turnaji, které jsme získali.

Turnaj byl především oslava házené, možnost potkat se se starými známými soupeří, udělat si nové kamarády, a hlavně se naladit na prázdniny. Zmrzka, pizza, hrancle, rohlajz v párku, malování na obličeje, soutěže, držení za jeden provaz v partě, to byl hlavní úkol třídenního turnaje, který jsme splnili.

Přirozená opatrnost našich hráčů je přiměla na otázku „jaký byl turnaj“ odpovědět „dobrý“, ale příští rok chtějí jet všichni znova – tak nevíme.

Fanouškům moc děkujeme za podporu!!!

Sestava: Maderová L., Kotorová V., Trpišovský J, Barvíř A., Kaczmarczyk M., Flašar F., Peňáz T., Runtág Š., Tlačbaba, J., Hižnaj M.


 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Zpravodaj č. 23/2024

Plakát na 11.9.2024

Plakát na 7.9.2024

Facebook