Zpravodaj č. 23/2024

Starší žáci: Mezinárodní turnaj - Wroclaw


Ve středu 28.8. jsme vyrazili s nově složeným týmem na turnaj do Wroclawy. Naším cílem bylo zjistit, jak jsme na tom herně a stmelit kolektiv, jelikož k nám přišlo několik nový hráčů z Horky nad Moravou. Ve čtvrtek nás čekali tři zápasy a v pátek dva. V naší skupině byl Německý LHC Cottubus, WKS Slask Wroclaw (vítěz turnaje), MKS Siemion przy SP4 Siem. Sl., UKS Rusiec A, UKS Rusiec B.


Házena Velká Bystřice - LHC Cottubus 13 : 8

Z naší strany asi nejpovedenější zápas, kdy jsem dokázali velmi dobře držet obranu 0:6 , se kterou si soupeř nebyl schopný poradit, což nám pomohlo i přes větší množství technických chyb dovést tento zápas k úspěšnému konci.


WKS Slask Wroclaw : Házena Velká Bystřice 19 : 13

Naše jediná prohra ve skupině, kdy jsme do poloviny zápasu s fyzicky silnějším soupeřem drželi krok, ale pak nám začala dělat problémy jejich zasunutá obrana a z našich technických chyb nás soupeř přehrál rychlým útokem.


UKS Rusiec A - Házena Velká Bystřice 15 : 18

Tenhle zápas až na občasné výpadky, jak v útoku tak v obraně jsme měli pod kontrolou a zahráli si všichni hráči.


Házena Velká Bystřice - UKS Siemion przy SP4 Siem. Sl 14 : 10

Tento tabulkově slabší soupeř nás hodně potrápil, chtěli jsme hráče ze základu nechat odpočinout, ale kluci byli nervozní a bojovnost nebyla taková jaká by měla být, takže jsme brzy prohrávali 5:1, muselo dojit k prostřídání a a zápas jsme nakonec dotáhli vítězně do konce .


UKS Rusiec B - Házena Velká Bystřice 2 : 19

Zápas proti nejslabšímu soupeři ve skupině, kde hráli všichni hráči ve velké pohodě a plnili to co měli, střelecky byli úspěšní a vynikající obrana se skvělými golmany nám zajistila jednoznačné vítězství. A zajistilo nám to druhé místo ve skupině místo a souboj o třetí místo.


Souboj o třetí místo: UKS Chobry Žerawina : Házena Velká Bystřice 18:14

Soupeř se, kterým se dalo vyhrát bohužel naši kluci i když individuálně bojovali tak se nám nepodařilo to dát dohromady týmově a o vítězství se neporvali. Soupeř měl zápas celou dobu ve svých rukách a my tahali za kratši konec.

Turnaj jsme nakonec ukončili hezkým 4 místem z 12-ti týmů. Takže kluky za náš realizační tým musíme pochválit jak za hru tak i za to že fungovali jako parta, nic neprovedli :)

a užili si to stejně jako my. Pro nás hlavní úkoly byli splněny, kluky to více stmelilo a my jako trenéří víme, kde nás tak zvaně tlačí bota.

Děkujeme klukům za účast a rodičům a fanouškům za podporu.

Vaši trenéři.


 

Nejblížší akce Na Letrné:
 

 

 

 

 

O nás

Házená Velká Bystřice je sportovní klub s dlouhou tradicí. Jako jeden z mála oddílů v regionu pokrýváme všechny mužské kategorie.

Novinky

Facebook